Στέλιος Κουδουνάρης: Έπεσε θύμα οικονομικής απάτης – «Μού άδειασαν τον λογαριασμό. Αν συνέχιζε θα έπρεπε να απολύσω προσωπικό»
Πρωινές εκπομπές

Στέλιος Κουδουνάρης: Έπεσε θύμα οικονομικής απάτης – «Μού άδειασαν τον λογαριασμό. Αν συνέχιζε θα έπρεπε να απολύσω προσωπικό»

Στέλιος Κουδουνάρης: Έπεσε θύμα οικονομικής απάτης – «Μού άδειασαν τον λογαριασμό. Αν συνέχιζε θα έπρεπε να απολύσω προσωπικό»

Αποκαλύψεις στη «Super Κατερίνα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Κουδουνάρης και μίλησε για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στη κριτική επιτροπή του My Style Rocks, αλλά και το ποια θα αναλάβει την παρουσίαση του διαγωνισμού.

Παράλληλα, ο γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε και στο φετινό GNTM και τη Σοφία Χατζηπαντέλη, ενώ αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα οικονομικής απάτης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης τόνισε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του My Style Rocks, ωστόσο η συμμετοχή του δεν είναι ακόμα σίγουρη. Αυτή που θεωρεί ως δεδομένη, είναι η παρουσία του Λάκη Γαβαλά.

Αναφορικά με τη θέση της παρουσιάστριας, ο σχεδιαστής ξεκαθάρισε ότι είχε εξαιρετική συνεργασία με τις τρεις προηγούμενες παρουσιάστριες και πως θα προτιμούσε για φέτος «μοντέλο, όχι τελείως άπειρο τηλεοπτικά», όπως για παράδειγμα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Για το GNTM δήλωσε: «Είναι διαφορετικό από τις άλλες χρονιές. Μου άρεσε η συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή, ήταν κάτι καινούριο για τα δικά μας δεδομένα, ένας άνθρωπος που κάποια χρόνια πριν δεν θα ‘ταν αποδεκτός στην τηλεόραση».

Σε συνέχεια της συζήτησης, ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για την απόσπαση τεράστιου χρηματικού ποσού μέσα από τους λογαριασμούς του.

«Ήμουν μια μέρα μόνος στο κατάστημα και χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν μια κοπέλα που μου λέει “έλα Στέλιο είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”. Εγώ ξέρω τη Σοφία από το φαρμακείο, εν τω μεταξύ είχα και κόσμο, δουλειά, δεν έδινα πάρα πολύ σημασία και μου λέει “έρχεται η αδερφή μου να πάρει ένα φόρεμα, δώσε μου τον λογαριασμό να σου βάλω τα 200 ευρώ που κάνει”. Δώσε μου λέει και το κινητό για να σου περάσω κάτι άλλο. Μετά με ξαναπήρε στο σταθερό, με ρώτησε αν μου ήρθε η απόδειξη, μπήκα μέσα, ήρθε κάτι σαν επιβεβαίωση πληρωμής. Μπήκα σε ένα λινκ και στο τηλέφωνο με απασχολούσε λέγοντας μου πράγματα που ήταν πολύ κοντά στη Σοφία, με μπερδεύει, μου ζητάει κάποιους κωδικούς…

Εγώ μετά αφού μπήκα μέσα και είδα ότι μου είχαν αδειάσει σχεδόν όλο τον λογαριασμό, τυχαία σταμάτησε όλο αυτό. Από ένα τυχαίο γεγονός. Δεν πήρα κανέναν μήνυμα από την τράπεζα. Πήγε ένας κύριος σε υποκατάστημα στη Θήβα, μέλος της σπείρας, ο οποίος είχε μπλοκάρει τους κωδικούς. Ήταν από τα μέλη που τραβούν τα χρήματα που μεταφέρονται. Πήγε αυτός να ξεμπλοκάρει την κάρτα του και επειδή τον δυσκόλευαν στην τράπεζα, είχε κάνει σαματά. Λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου, η κοπέλα στην τράπεζα είδε πολλές μεταφορές από το όνομά μου, τον ρώτησε τη σχέση έχει μαζί μου κι εκείνος απάντησε “ποιος ειναι αυτός, δεν τον ξέρω”. Δεν ειδοποίηδαν την ασφάλεια, αυτός έφυγε από το κατάστημα. Αν αυτό συνέχιζε θα ήμουν στο απόλυτο μηδέν».