Στέλιος Κουδουνάρης: Ζήτησε συγγνώμη από την Ανδρομάχη για το φόρεμα της Eurovision
Νέα

Στέλιος Κουδουνάρης: Ζήτησε συγγνώμη από την Ανδρομάχη για το φόρεμα της Eurovision

Στέλιος Κουδουνάρης: Ζήτησε συγγνώμη από την Ανδρομάχη για το φόρεμα της Eurovision

Τι είπε για το My Style Rocks;

Για την παρεξήγηση που έγινε ύστερα από δηλώσεις του, σχετικά με το φόρεμα που φορούσε η Ανδρομάχη στη Eurovision, εκπροσωπώντας την Κύπρο, δια χειρός το ίδιου, μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από την τραγουδίστρια.

Ο σχεδιαστής μόδας μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το σκηνικό, την πρόταση από γνωστό ριάλιτι, τις οικονομικές δυσκολίες και το bullying που βίωσε στην παιδική ηλικία του.

«Όταν με πήραν τηλέφωνο από την παράγωγη του «My style rocks», στην αρχή ήμουν πολύ αρνητικός. Δεν πίστευα ότι είχα κάποια θέση στην τηλεόραση. Αφού κάναμε κάποια ραντεβού και δοκιμαστικά που πήγαν πολύ καλά, χωρίς να το καταλάβω ξεκίνησα. Στο πρώτο δοκιμαστικό ήμουν με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, που είναι κολλητή μου φίλη, και με τον Χάρη Χριστόπουλο, που με έκανε να αισθανθώ πολύ άνετα. Εγώ πήγα έτοιμος να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση με ορολογίες μόδας και εμφανίστηκαν κάποιες κοπέλες ντυμένες πολύ άκυρα και πήγαιναν σε άκυρα μέρη», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Το διασκεδάσαμε πραγματικά και αυτό άρεσε και στους ανθρώπους της παράγωγης, οι οποίοι μας «έκλεισαν» κατευθείαν ως τριάδα. Ισχύει ότι αντίπαλο πρόγραμμα του «My style rocks» με διεκδίκησε με περισσότερα χρήματα. Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως είναι η τηλεόραση και η μόδα, οι προτάσεις που γίνονται είναι με κάποιο κίνητρο. Δεν θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν έχω πρόταση από γνωστό ριάλιτι. Δεν έχω συζητήσει κάτι για την επιστροφή του «My style rocks». Εύχομαι να επιστρέψει και να είναι πολύ ωραίο. Θα ήθελα να είμαι ξανά στο «My style rocks»», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Η Eurovision, η «συγγνώμη» στην Ανδρομάχη και το bullying

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Κουδουνάρης αναφέρθηκε και στην Ανδρομάχη, που συμμετείχε στην Eurovision αλλά και στον εν λόγω θεσμό.

«Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου», δήλωσε.

«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη», συμπλήρωσε αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Για τα ευτράπελα του επαγγέλματος, αλλά και για στιγμές που τον έφεραν σε αμηχανία, ο Στέλιος Κουδουνάρης αποκάλυψε πως, «έχει τύχει να ράψω ρούχα για κάποιον επώνυμο και δεν με πλήρωσε ποτέ» «πληγώθηκα πολύ όταν ένας καλλιτέχνης με τον οποία έκανα και παρέα δεν με πλήρωσε για τα ρούχα που του είχα ράψει. Την περίοδο των capital controls και ενώ είχε σχηματιστεί ένα μεγάλο υπόλοιπο, του ζήτησα να το τακτοποιήσει. Εκείνος μου απάντησε: «Τί λες ρε Στέλιο; Έχουμε capital controls και περιμένεις να πάρεις και λεφτά;». Στενοχωρήθηκα πολύ, άλλα δεν το κυνήγησα καθόλου».

Από πού βγήκε το επώνυμο του σχεδιαστή;

Ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν δίστασε να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση, και μάλιστα περιέγραψε την ιστορία πίσω από την καθιέρωσή του επωνύμου του.

«Το επίθετο μου για την Κύπρο ήταν κάπως ασυνήθιστο και περίεργο. Το «Κουδουνάρης» μπορεί κάποιος να το ταυτίσει με τα κουδούνια, οπότε όταν ήμουν μικρός δέχτηκα bullying γι’ αυτό. Μία συμμαθήτρια μου, με είχε κάνει να νιώσω πολύ άσχημα, γιατί μου είχε πει ότι, στο γυμνάσιο θα μας φωνάζουν με τα επίθετα μας και θα γελάνε όλοι με το δικό μου. Το είπα στον πάτερα μου και μου απάντησε ότι, θα λένε «Κουδουνάρης» και όλοι θα καταλαβαίνουν για ποιόν μιλάνε. Τότε αισθάνθηκα μοναδικός», αποκάλυψε!

Για την δύσκολη περίοδο στα οικονομικά του, που πέρασε, ο σχεδιαστής είπε πως,«Είχα βιώσει μία περίοδο χωρίς καθόλου χρήματα, που δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου. Έμπαινα στα λεωφορεία και στεκόμουν κοντά στην πόρτα ώστε αν μπει ελεγκτής να μπορέσω να φύγω γρήγορα».

Τέλος, ο Στέλιος Κουδουνάρης μίλησε για τα μελλοντικά επαγγελματικά σχέδιά του.

«Ετοιμάζω μία μεγάλη επίδειξη μόδας μετά από αρκετά χρόνια, λόγω κορωνοϊού. Ελπίζω να τα καταφέρω και να μην αλλάξει κάτι», κατέληξε.