Στέλιος Κρητικός: «Με την πρώην σύζυγό μου μοιραζόμαστε στιγμές με τα παιδιά»
Ελλάδα

Στέλιος Κρητικός: «Με την πρώην σύζυγό μου μοιραζόμαστε στιγμές με τα παιδιά»

Στέλιος Κρητικός: «Με την πρώην σύζυγό μου μοιραζόμαστε στιγμές με τα παιδιά»

Τι αποκάλυψε για τη μικρή του κόρη;

Για τα τρία του παιδιά, την όμορφη σχέση που έχει κρατήσει με την πρώην σύζυγό του και το Survivor που του άνοιξε τους ορίζοντες μίλησε ο Στέλιος Κρητικός στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή «Μαμά-δες» στην ΕΡΤ.

«Ο μεγάλος γιος, ο Μιχαήλ Άγγελος είναι 20 χρόνων, ο δεύτερος είναι 17 και η μικρή 4,5 ετών. Τρία παιδιά είναι μια δύσκολη πίστα, αλλά είναι και μεγάλη ευτυχία. Ο μεγάλος γιος μου γεννήθηκε όταν ήμουν 27 χρόνων. Έχουμε μια εξαιρετική σχέση, περνάμε πολύ ωραία, κάνουμε πλάκα, με πειράζει, γελάμε πολύ και έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό την αξία της σχέσης πατέρα-γιου», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κρητικός.

Και συνέχισε: «Και τα τρία παιδιά μου τα ήθελα. Τη στιγμή που τα ήθελα ήρθαν στη ζωή μου και τα διεκδίκησα. Ήταν θέμα χρόνου να κάνω τη δική μου οικογένεια».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει κρατήσει με την πρώην σύζυγό του είπε: «Το αποτέλεσμα δείχνει ότι είμαστε όλοι μαζί. Με την πρώην σύζυγό μου μοιραζόμαστε στιγμές με τα παιδιά. Αυτό με κάνει να αισθάνομαι ότι έχει συμβεί κάτι πολύ καλό».

Αναφερόμενος στην κόρη του είπε: «Τι να πω για την κόρη μου. Είναι έρωτας. Η διαφορά ανάμεσα στα αγόρια και στα κορίτσια είναι μόνο ο τρόπος προσέγγισης».

Τέλος, μιλώντας για την ενασχόληση με τη συγγραφή ανέφερε: «Το Survivor μου άνοιξε ένα μεγάλο κεφάλαιο, γιατί είχα χρόνο να σκεφτώ. Γύρισα πίσω από με δέκα παραμύθια».

https://streamable.com/qv5o8p