Στην αντεπίθεση ο Κώστας Δόξας – Καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγός του, του «κάρφωσε στιλό στο κεφάλι»
Ελλάδα

Στην αντεπίθεση ο Κώστας Δόξας – Καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγός του, του «κάρφωσε στιλό στο κεφάλι»

Στην αντεπίθεση ο Κώστας Δόξας – Καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγός του, του «κάρφωσε στιλό στο κεφάλι»

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κώστας Δόξας και μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση και την απομάκρυνσή του από το YFSF, αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή στη δικαστική τους διαμάχη. Ο τραγουδιστής μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του Σπύρου Δημητρίου μιλά στο protothema.gr και καταγγέλλει την πρώην σύζυγό του για βία που ασκήθηκε εις βάρος του.

«Με χτύπησε στο πρόσωπο και το σώμα. Μου κάρφωσε ένα στιλό στο κεφάλι και στη συνέχεια με κλείδωσε στο μπάνιο για πάνω από 3 ώρες. Όταν κατάφερα να απελευθερωθώ, μου επιτέθηκε πάλι και την απώθησα αμυνόμενος αλλά δεν την χτύπησα απευθείας…», φέρεται να αναφέρει από την πλευρά του ο τραγουδιστής.

Ακόμη, αναφερόμενος στα όσα του προσάπτει η πρώην σύζυγός του Μαρία Δεληθανάση ισχυρίζεται ότι τον κατήγγειλε επειδή δεν την ενίσχυε αρκετά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να ασκήσει το επάγγελμα της influencer. «Η καθόλα καιροσκοπική στοχοποίηση συμπίπτει ομοίως χρονικά με την συγκυρία της άρνησης του εντολέα μου να ικανοποιήσει την απαίτηση της συζύγου του για συστηματική “ενίσχυσή” της μέσω αναρτήσεων κ.λπ. εκ μέρους του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου η ίδια να ασκήσει με επιτυχία το επάγγελμα της influencer».

Ανασύρουν διαγραμμένα αρχεία

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Κώστας Δόξας συγκεντρώνει και στοιχεία προκειμένου να ενισχύσει τους ισχυρισμούς του αλλά και φωτογραφίες οι οποίες όμως, θα πρέπει να ανασυρθούν από διαγεγραμμένα αρχεία. Έτσι, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έχει έρθει σε επαφή με το CSII του κ. Μανώλη Σφακιανάκη, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της ανάσυρσης των χαμένων αρχείων.

«Ο εντολέας μου αποστρέφεται και καταδικάζει κάθε μορφής βία, εν προκειμένω δε έχει αναγνωριστεί από τα ελληνικά δικαστήρια στην μακρόχρονη διαμάχη του με την καταγγέλλουσα ως ένας στοργικός και τρυφερός πατέρας ενώ αντιθέτως σε προγενέστερη προσπάθεια της ίδιας να τον παρουσιάσει ως βίαιο οι ισχυρισμοί της αποδείχτηκαν αβάσιμοι όπως αναφέρουν σχετικές δικαστικές αποφάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Δημητρίου.

«Εξαναγκάστηκε σε οικειοθελή αποχώρηση από το YFSF»

Μιλώντας και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου ανέφερε για την απομάκρυνσή του από το YFSF: «Για λόγους ακατανόητους το κανάλι με τη συμπεριφορά του αυτή είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του Κώστα Δόξα και να επιβεβαιώνει το περιστατικό, χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του κυρίου Δόξα με το σόου είναι σε ισχύ, απλώς από ότι καταλαβαίνω αναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Νομικά θα εξεταστεί σε βάθος και θα δούμε τι μπορεί να γίνει ώστε να αποκαταστήσω την επαγγελματική του δραστηριότητα ή την αποζημίωσή του»

Και συνέχισε: «Αν διαπιστώσω πως έχει αδικηθεί ο κύριος Δόξας θα κινηθούμε νομικά εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού».

https://streamable.com/fney9s

Πηγή: Πρώτο Θέμα, OPEN