Στην Ελλάδα η Demi Moore – Ποιους σχεδιαστές συνάντησε;
Κόσμος

Στην Ελλάδα η Demi Moore – Ποιους σχεδιαστές συνάντησε;

Στην Ελλάδα η Demi Moore – Ποιους σχεδιαστές συνάντησε;

Στην Ελλάδα βρίσκεται η Demi Moore με την κόρη της Rumer Willis. Η Χολιγουντιανή σταρ βρέθηκε στην Αθήνα και συνάντησε τους σχεδιαστές Mi-Ro στο ατελιέ του που βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας.

Την αποκάλυψη έκανε το σχεδιαστικό δίδυμο των Δημήτρη Μαστρόκαλου και Γιάννη Ράπτη. Οι Mi-Ro δημοσίευσαν έναν Instagram Story μαζί με την Demi Moore και την κόρη της Rumer, μέσα από το Mi-Ro Designers Store στην Αθήνα αναφέροντας πως ήταν «μεγάλη χαρά» να υποδεχθούν τη διάσημη ηθοποιό στο κατάστημά τους.

Με total black outfit, αλλά πάντα κομψή και χαμογελαστή η Demi Moore πόζαρε πλάι στους σχεδιαστές μαζί με την κούκλα κόρη της, από τον γάμο της με τον Bruce Willis.

H Μoore πριν αναχωρήσει για τα ελληνικά νησιά βρέθηκε στη μπουτίκ των MI-RŌ στο Κολωνάκι, καθώς θέλησε να εμπλουτίσει την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της με δημιουργίες των Ελλήνων σχεδιαστών.

Τα ζωηρά χρώματα και τα δροσερά υφάσματα της νέας συλλογής MI-RŌ ξετρέλαναν την πάντα κομψή σταρ, που έδειξε αδυναμία στα αέρινα καφτάνια, ιδανικά για τις διακοπές της που όπως κάθε χρόνο θα απολαύσει στη χώρα μας φιλοξενούμενη στο σκάφος της οικογένειας Στέγγου.