Στήριξη και από την Barking Well Media στην Κατερίνα Καινούργιου
Νέα

Στήριξη και από την Barking Well Media στην Κατερίνα Καινούργιου

Στήριξη και από την Barking Well Media στην Κατερίνα Καινούργιου

Μετά το OPEN και η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη

Ανακοίνωση εξέδωσε η εταιρεία Barking Well Media, σχετικά με την Κατερίνα Καινούργιου και τα όσα συνέβησαν με την ίδια και τον Αλέξη Κούγια, μετά την «επίθεση» που δέχτηκε από τον γνωστό ποινικολόγο και την απάντηση που του έδωσε.

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να προσπάθησε να… αλλάξει το κλίμα με νέα ανακοίνωση κατά την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν εννοούσε με τα γραφόμενά του την παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε», ωστόσο η Barking Well του Νίκου Κοκλώνη αποφάσισε να στηρίξει δημόσια την Κατερίνα, όπως και όλους τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών της εταιρείας.

«Η Barking Well Media στηρίζει τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Με αφορμή δηλώσεις που αναφέρονται «σε παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής» και ως συμπαραγωγός της επιτυχημένης καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Ευτυχείτε», η Barking Well Media δηλώνει την απόλυτη στήριξή της στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και την ικανοποίησή μας που με διευκρινιστικές δηλώσεις αποσαφηνίστηκε πως δεν αναφέρονταν στο πρόσωπό της.

Η Barking Well Media, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεοπτικών παραγωγών στην ελληνική τηλεόραση, δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή της στο πρόσωπο των παρουσιαστών, δημοσιογράφων αλλά και συντελεστών των ψυχαγωγικών εκπομπών που με σεβασμό και αξιοπρέπεια, τηρώντας τους κανόνες δημοσιογραφικής δεοντολογίας καλύπτουν τα θέματα της επικαιρότητας με γνώμονα τη σωστή και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό όλων εκείνων που εργάζονται με σοβαρότητα για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του τηλεοπτικού κοινού.

Η Barking Well Media ήταν, είναι και θα είναι απέναντι σε όλους όσοι προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να σπιλώσουν ή και να χαλιναγωγήσουν πρόσωπα και καταστάσεις», αναφέρει η ανακοίνωση.