Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και ο Μάξιμος Μουμούρης
Ελλάδα

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και ο Μάξιμος Μουμούρης

Στο κλαμπ των εμβολιασμένων και ο Μάξιμος Μουμούρης

Στις αρχές Μαΐου έκανε το εμβόλιο και η σύζυγός του

Πριν από λίγη ώρα βρέθηκε σe εμβολιαστικό κέντρο στην Αθήνα και έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό και ο Μάξιμος Μουμούρης. Ο 44χρονος ηθοποιός και σύζυγος της πολιτικού Νάντιας Γιαννακοπούλου μπήκε κι αυτός στο κλαμπ των εμβολιασμένων. Ο ίδιος μάλιστα ανέβασε μια φωτογραφία μετά τον εμβολιασμό του και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε στα social media μια selfie έξω από το εμβολιαστικό κέντρο, όπου βρέθηκε φορώντας τη μάσκα προστασία για τον κορονοϊό και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως έκανε το εμβόλιο.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως και η σύζυγός του Νάντια Γιαννακοπούλου είχε εμβολιαστεί από τις αρχές του μήνα, αναφέροντας σε ανάρτησή της: «Το πρώτο βήμα έγινε! Ομάδα 40-44 Astra Zeneca. Σε δυο μήνες η συνέχεια! Καταπληκτικοί οι γιατροί και οι νοσηλευτές στο εμβολιαστικό κέντρο! Σας ευχαριστούμε για όλα! Αισθάνομαι ότι έκανα ένα σημαντικό βήμα για την ασφάλειά μου, την ασφάλεια των δικών μου ανθρώπων, των συνεργατών και φίλων μου. Ας αφήσουμε πίσω μας την περιπέτεια που περνάμε πάνω από ένα χρόνο τώρα με εμπιστοσύνη στην επιστήμη.
Έτσι κάνουμε το χρέος μας στην κοινωνία και κερδίζουμε την ελευθερία μας!»