Στο MEGA ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με δική του εκπομπή
Νέα

Στο MEGA ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με δική του εκπομπή

Στο MEGA ο Θανάσης Ευθυμιάδης, με δική του εκπομπή

Η ανακοίνωση του καναλιού

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης στο MEGA! Ο αγαπημένος ηθοποιός θα παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Ρίζες», με θέμα την ευζωία και την αγάπη για τη φύση.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έρχεται να μας συστηθεί με έναν διαφορετικό ρόλο από εκείνον του ηθοποιού. Έχοντας επιλέξει τα τελευταία χρόνια έναν διαφορετικό τρόπο ζωής κοντά στο φυσικό περιβάλλον, θα μας μυήσει στα μυστικά της ευεξίας και της φυσιολατρείας, καθώς και σε νέες όσο και αρχαίες πρακτικές που έχει μελετήσει και εφαρμόσει ο ίδιος, ώστε να κάνουμε μια στροφή 180 μοιρών και στη δική μας καθημερινότητα.

Με οδηγό τον Θανάση Ευθυμιάδη, θα ταξιδέψουμε σε όλη την Ελλάδα, θα περπατήσουμε σε δάση, θα διαλογιστούμε, θα γνωρίσουμε βιολογικούς καλλιεργητές και θα αφουγκραστούμε τους αλληλένδετους δεσμούς της φύσης και της ζωής. Αγρότες, θεραπευτές, καλλιτέχνες και άνθρωποι που άφησαν την πόλη για να ζήσουν στην επαρχία μιλούν στις «Ρίζες» και παρουσιάζουν τα δικά τους μυστικά και βιώματα.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έρχεται στο MEGA με τις «Ρίζες», για να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής σε όσους δεν θέλουν να δεσμευτούν σε στερεότυπους κανόνες.