Στον Εισαγγελέα αύριο ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ με νέες καταγγελίες
Ελλάδα

Στον Εισαγγελέα αύριο ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ με νέες καταγγελίες

Στον Εισαγγελέα αύριο ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού του ΣΕΗ με νέες καταγγελίες

Ξεκινά η διαδικασία εξέτασης καταγγελλόντων και μαρτύρων για τον ηθοποιό που κατήγγειλαν Δροσάκη, Αναστασοπούλου και Παπαχαραλάμπους

Η διαδικασία της εξέτασης καταγγελλόντων και μαρτύρων για τον πασίγνωστο ηθοποιό που κατήγγειλαν και δημόσια η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ξεκινά και όπως αποκάλυψε και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ήδη υπάρχουν 9 φάκελοι στη δικαιοσύνη εις βάρος του.

Εκτός από τις τρεις ηθοποιούς που μίλησαν δημόσια για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη υπάρχουν 6 ακόμη γυναίκες που καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση, απόπειρα βιασμού, αλλά και βιασμό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής, εκτός από τις τρεις ηθοποιούς, τον εν λόγω άντρα καταγγέλλει μια ταξιθέτρια για σεξουαλική παρενόχληση, δυο ακόμη γυναίκες ηθοποιοί για σεξουαλική παρενόχληση και μια πρώην μαθήτριά του για σεξουαλική παρενόχληση. Ακόμη, μια ηθοποιός που καταγγέλλει βιασμό και μια ακόμη γνωστή ηθοποιός καταγγέλλει απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2014, με την υπόθεση αυτή να μην έχει παραγραφεί ακόμη.

Αξίζει να αναφερθεί πως για την τελευταία υπόθεση δεν έχει κατατεθεί καταγγελία στο ΣΕΗ, αλλά θα ακολουθηθεί η νομική οδός.

Ακόμη, το ρεπορτάζ αναφέρει πως υπάρχουν 54 μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ και το Πειθαρχικό του ΣΕΗ ετοιμάζει υπόμνημα με τον Πασχάλη Τσαρούχα να πηγαίνει και αύριο στον Εισαγγελέα με νέες καταγγελίες.

Επίσης, και ένα άλλο μέτωπο παραμένει ανοιχτό καθώς έχουν συγκεντρωθεί 28 καταγγελίες συνολικά για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που έχουν καταγγείλει δημόσια για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς τους η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη.

https://streamable.com/ks921u