Style Me Up: Ξετρέλανε τη Μαρία Μπακοδήμου με το κόκκινο vinyl σύνολο του
Νέα

Style Me Up: Ξετρέλανε τη Μαρία Μπακοδήμου με το κόκκινο vinyl σύνολο του

Style Me Up: Ξετρέλανε τη Μαρία Μπακοδήμου με το κόκκινο vinyl σύνολο του

Συγκινήθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ με τον διαγωνιζόμενο

Με το μότο «Σταμάτησε καιρό να με νοιάζει η γνώμη των άλλων» πήγε στο Style Me Up για να βρει το στυλ του και να κάνει τη μεγάλη αλλαγή ο 22χρονος Χρήστος. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος που αγαπά να φροντίζει τον εαυτό του κάνοντας ρεκόρ 3 έως 5 ώρες για να ετοιμαστεί για ένα ραντεβού, ενθουσίασε τους τρεις κριτές και επέλεξε να αφεθεί στα χέρια της Υβόννης Μπόσνιακ.

Ο παίκτης μάλιστα έφερε και ρούχα για να παρουσιάσει στους κριτές και ενθουσίασε τη Μαρία Μπακοδήμου με ένα κόκκινο vinyl σύνολο που αγόρασε όπως είπε για μια φωτογράφιση. Μετά τη μίνι συνέντευξη στη Μαρία, ο Χρήστος πήγε στη μπουτίκ και η Υβόννη τον έβαλε να δοκιμάσει το επίμαχο… outfit.

https://streamable.com/yyeca5

«Ανυπομονώ να το δω», είπε με λαχτάρα η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να σχολιάζει πως ο παίκτης έμοιαζε σαν να παίζει στο video clip που είχε κάνει η Britney Spears στο τραγούδι Oops I did it again. Ωστόσο, στη μπουτίκ υπήρχε και έντονη συγκίνηση καθώς ο Χρήστος έμοιαζε με τον αδελφό της Υβόννης. «Σε ήθελα πολύ γιατί είχα να δω την οικογένειά μου πάνω από έναν χρόνο και μοιάζεις πολύ με τον αδελφό μου. Και είπα αυτό το παιδί  θα με φέρει κοντά στην οικογένειά μου», είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/at5mtv

Και το ενδιαφέρον δεν σταμάτησε εκεί, αφού ο Χρήστος είχε επόμενο σταθμό τον Τρύφωνα Σαμαρά στον οποίο έκανε και μαθήματα για το πώς θα πρέπει να κοιμάται, ώστε να μην καταστρέφει το δέρμα του προσώπου του.

https://streamable.com/r1hw6y

Τέλος, ο Χρήστος ανέβηκε στην πασαρέλα και τα σχόλια φυσικά ήταν πολύ θετικά.

https://streamable.com/vfy27t