Style Me Up: Τα τατουάζ του Αλεξάνδρου και τα μαθητικά χρόνια του Τρύφωνα
Νέα

Style Me Up: Τα τατουάζ του Αλεξάνδρου και τα μαθητικά χρόνια του Τρύφωνα

Style Me Up: Τα τατουάζ του Αλεξάνδρου και τα μαθητικά χρόνια του Τρύφωνα

Η 19χρονη Αγγελική ενθουσιάστηκε με την αλλαγή της

Την επιθυμία της να γίνει αγνώριστη εξέφρασε η 19χρονη Αγγελική στο Style Me Up και αφέθηκε στα χέρια των ειδικών για να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό της για τα γενέθλιά της. Οι τρεις coaches την διεκδίκησαν έντονα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να κερδίζει στην αναμέτρηση.

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου η Αγγελική αποκάλυψε: «Όταν ήμουν μικρή ανυπομονούσα να μεγαλώσω, αλλά τώρα που μεγαλώνω δεν… Δεν έχω κάτι που με ενοχλεί πάνω μου, αλλά θέλω να φύγει το μαύρο μαλλί».

https://streamable.com/x6g6aq

Στη βόλτα τους στο Mall ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βοήθησε την Αγγελική να «πειραματιστεί» και να διάλεξε διαφορετικά looks για τις εμφανίσεις της, αν και υπήρχαν κάποιες διαφωνίες από τη διαγωνιζόμενη. Ωστόσο, η συζήτηση ήρθε και στα τατουάζ με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να αποκαλύπτει πως δεν θα άφηνε την κόρη του να κάνει τατουάζ και piercing.

https://streamable.com/kbnen2

Επόμενος σταθμός για την Αγγελική το salon de beaute του Τρύφωνα Σαμαρά. Και του έβαλε δύσκολα, ζητώντας του να διώξει το μαύρο από το μαλλί της. Ενώ, εκεί ξεκίνησε και η εξομολόγηση της Αγγελικής στον Τρύφωνα για τον σύντροφό της.

https://streamable.com/vizbcx

Τέλος, η αλλαγή της Αγγελικής ήταν εντυπωσιακή με την κοπέλα να ενθουσιάζεται.

https://streamable.com/jx0cjy