Style Me Up: Βούρκωσε η Μαριάμ όταν είδε την αλλαγή στην εμφάνισή της
Νέα

Style Me Up: Βούρκωσε η Μαριάμ όταν είδε την αλλαγή στην εμφάνισή της

Style Me Up: Βούρκωσε η Μαριάμ όταν είδε την αλλαγή στην εμφάνισή της

Τι είπε στον «αέρα» της εκπομπής

Η 32χρονη Μαριάμ έρχεται στο Style me up για να βρει τον παλιό καλό της εαυτό, τότε που ξόδευε το μεγαλύτερο μέρος του μισθού της για να ακολουθεί την τελευταία τάση της μόδας. Πλέον έχει δυο παιδιά και παρακολουθεί περισσότερο την παιδική μόδα από τη γυναικεία, φοράει ό,τι βρει μπροστά της και είναι συνέχεια ατημέλητη.

Η Υβόννη Μπόσνιακ δεσμεύεται να τη βοηθήσει να ξαναγίνει το θηλυκό που ήταν, ο Τρύφωνας Σαμαράς κάνει τα μαγικά του και το αποτέλεσμα είναι συγκινητικό…

Μιλώντας στη Μαρία Μπακοδήμου, η Μαριάμ αποκαλύπτει: «Γεννήθηκα στην Αρμενία και ήρθα στην Ελλάδα στα 5 μου χρόνια. Πηγαίνω συχνά στην Αρμενία, γιατί είναι όλη η οικογένεια εκεί. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με Αρμένιο. Χωρίσαμε, αλλά έχουμε έναν γιο, τον Δαβίδ. Έπειτα παντρέυτηκα τον νέο σύζυγό μου, τον Άρη και έχουμε μαζί μια κόρη, την Αλεξάνδρα».

Και εξομολογήθηκε πως την ενοχλεί η αλλαγή στην εμφάνισή της μετά τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της.

https://streamable.com/kbomyu

Η fashion expert Υβόννη Μπόσνιακ βλέπει στο πρόσωπο της Μαριάμ μία συντηρητική κοπέλα, η παίκτρια όμως καταφέρνει να την διαψεύσει και οι δυο τους ξεκινούν αποφασιστικά μία απολαυστική διαδρομή στα μονοπάτια της μόδας που πρωταγωνιστούν το χρώμα, η φρεσκάδα, οι έντονες εναλλαγές και οι εκπλήξεις.

https://streamable.com/1i96xy

Η συνάντηση με τον Τρύφωνα Σαμαρά είναι φυσικά επεισοδιακή, καθώς ο κορυφαίος hair stylist δεν αποχωρίζεται τον φίλο του, τον Αζόρ ο οποίος ανυπομονεί να πάει την βόλτα του με αποτέλεσμα να διαμαρτύρεται ασταμάτητα.

https://streamable.com/gmsr30

Όσο για το τελικό αποτέλεσμα; Ήταν τουλάχιστον συγκινητικό με τη Μαριάμ να βουρκώνει όταν βλέπει τον νέο της εαυτό και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

https://streamable.com/fxyi56