«Super Κατερίνα»: Όλη η αλήθεια για τον παρουσιαστή που εκβιάζει επιχειρηματία με ροζ βίντεο – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τον στοχοποίησαν
Νέα

«Super Κατερίνα»: Όλη η αλήθεια για τον παρουσιαστή που εκβιάζει επιχειρηματία με ροζ βίντεο – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τον στοχοποίησαν

«Super Κατερίνα»: Όλη η αλήθεια για τον παρουσιαστή που εκβιάζει επιχειρηματία με ροζ βίντεο – Ξέσπασε σε κλάματα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τον στοχοποίησαν

Ο Απόστολος Λύτρας ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπάρχει το όνομα του μοντέλου στην υπόθεση

Μια καταγγελία έχει φτάσει στα χέρια της δικαιοσύνης η οποία αφορά σε παρουσιαστή – δημοσιογράφο ο οποίος φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο και με αυτό εκβιάζει επιχειρηματία.

Όταν η είδηση είδε το φως της δημοσιότητας αναφερόταν σε γνωστό πανελίστα και όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάποια εκπομπή στοχοποίησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με αποτέλεσμα στα social media να γίνει «πάρτι» κατηγοριών κατά του μοντέλου και συνεργάτη της εκπομπής.

Η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αποκαλύπτοντας λεπτομέρεις γύρω από το πρόσωπο με το ροζ βίντεο.

«Μοίραζε τον χρόνο του ανάμεσα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται στο εξωτερικό. Είναι δημοσιογράφος δεν είναι πανελίστας και στο παρελθόν έχει παρουσιάσει και τηλεοπτικές εκπομπές ως βασικός κεντρικός παρουσιαστής. Εργάζεται στην τηλεόραση από τα μέσα με τέλη της δεκαετίας του 90 και η καταγγελία για το ροζ βίντεο δεν έχει γίνει από γυναίκα, αλλά από άντρα επιχειρηματία.

Η υπόθεση έχει φτάσει στα χέρια του Απόστολου Λύτρα. Είναι ασφαλείς πληροφορίες, δεν δεχόμαστε καμία αμφισβήτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο: «Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, ενοχοποίησαν τον Δημήτρη. Γύρισα στο σπίτι μου και έκατσα και το είδα. Το είδα τρεις φορές, αναλυτικά. Υπάρχει μία ασάφεια μεν, αλλά τον δείχνουν. Διασπείρονται τέτοια πράγματα, σπιλώνονται υπολήψεις και εφόσον το ρεπορτάζ είναι καθοριστικό, είναι εγκληματικό απέναντι στον Δημήτρη να γίνονται τέτοια πράγματα χάριν του ανταγωνισμού. Εγώ από αυτό που είδα, είναι ότι τον είχαν στήσει στα 11 μέτρα. Να πάει να γ@@ ο ανταγωνισμός, γιατί οι υπαινιγμοί ήταν τέτοιοι να θιγεί ένα σχήμα».

Στο τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, εμφανώς στεναχωρημένος από το συμβάν και τη στοχοποίησή του, τη στιγμή που περνά μια πολύ δύσκολο περίοδο στη ζωή του, αφού η γιαγιά του είναι στο νοσοκομείο, απάντησε:  «Ήθελα να πω, γιατί ξέρεις πόσο δύσκολα πέρασα, ότι ο καθένας μπορεί να βγει και να φωτογραφίσει τον οποιονδήποτε και επειδή γίνεται ένα λαϊκό δικαστήριο στα social media και βγαίνει ο καθένας, ανώνυμα και γράφει το οτιδήποτε και μπορεί όλα αυτά να φτάσουν στις οικογένειές μας, παιδιά λίγο προσοχή, γιατί μπορεί να βαράτε έναν άνθρωπο, αλλά δεν ξέρετε από πίσω τι υπάρχει».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, φορτισμένος, ξέσπασε σε κλάματα, με την Κατερίνα Καινούργιου και όλους στο πλατό να στέκονται στο πλευρό του.

Λίγο αργότερα, ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, βγήκε στον αέρα της εκπομπής και ξεκαθάρισε: «Δεν είναι αυτός ο άνθρωπος που έχουν καταγγείλει. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Δεν υπάρχει το επίθετο του κ. Αλεξάνδρου στην υπόθεση. Καμία σχέση. Αυτό είναι κιτρίνισμα των συναδέλφων σας. Δεν υπάρχει τέτοιο όνομα, είναι άσχετο εντελώς. Μόλις άκουσα ότι κατηγορούν άδικα έναν άνθρωπο είπα αν είναι δυνατόν. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Ωραίους συναδέλφους έχετε».