«Super Κατερίνα»: Στήριξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις Τσαλίκη – «Δεν δέχομαι μισό αρνητικό»
Πρωινές εκπομπές

«Super Κατερίνα»: Στήριξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις Τσαλίκη – «Δεν δέχομαι μισό αρνητικό»

«Super Κατερίνα»: Στήριξε τον Γρηγόρη Γκουντάρα η Κατερίνα Καινούργιου για τις δηλώσεις Τσαλίκη – «Δεν δέχομαι μισό αρνητικό»

Συγκινήθηκε ο δημοσιογράφος και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του

Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το κλίμα στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Πέμπτης, όταν παρουσιάστηκε το θέμα του Γιώργου Τσαλίκη και των δηλώσεών του για του Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Η εκπομπή έδειξε ένα απόσπασμα με τις δηλώσεις του τραγουδιστή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night Show και η Κατερίνα Καινούργιου, σχολιάζοντας αρχικά ότι «προς μεγάλη μου έτσι στεναχώρια, παρακολούθησα τη συνέντευξη του Γιώργου Τσαλίκη και όλη αυτήν την τοξικότητα που έβγαλε για τον Γρηγόρη. Για να παίξουμε το απόσπασμα ρωτήθηκε ο Γρηγόρης εννοείται. Θέλω οι τηλεθεατές, μετά από δύο χρόνια να κρίνουν».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας, μετά το απόσπασμα και ακούγοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μιλά για τις φορές που έχουν φάει μαζί στο σπίτι του, απάντησε: «Θα πω δύο πράγματα. Το πρώτο είναι ότι θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή ότι λέω βλακείες και δεν θα μιλήσω. Και το δεύτερο είναι ότι το σπίτι μου Γρηγοράρα είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο, έχω βρει κάτι σπαλομπριζόλες εκπληκτικές».

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση και να στηρίξει απόλυτα τον συνεργάτη της. «Στην αρχή μίλησε ότι διδάσκει την αγάπη και το καλό. Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό και βγάζεις τοξικότητα και λες για έναν άνθρωπο… Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ και όλοι οι άνθρωποι που έχω εδώ. Αν δεν ήταν όλοι αυτοί εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε. Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερη και η εκπομπή πάει πολύ καλά, το χρωστάω στον Γρηγόρη. Είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης μου όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίζει; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Δεν είχε καμία δουλειά ο Γρηγόρη να πάρει τον Τσαλίκη. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης ήμουν εγώ. Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη να ακούσω το μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω».

Στη συνέχεια μίλησαν και οι υπόλοιποι συνεργάτες της KatKen, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να καταλήγει: «Προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχω φάει τη δουλειά από κανέναν».

Θέση για το θέμα πήρε και η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας», η οποία μάλιστα διαφώνησε με την Έλενα Χριστοπούλου που δήλωσε team Τσαλίκης.

Η Έλενα Χριστοπούλου χαρακτήρισε «παντελονάτο» και «πάρα πολύ ειλικρινή» τον Γιώργο Τσαλίκη και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι έχει φάει μεγάλη αποχή σεβασμού από το ζευγάρι. Δεν είδα σεβασμό στον Γιώργο Τσαλίκη από το ζευγάρι. Είμαι team Τσαλίκης».

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη τη ρώτησε αν έχει μιλήσει με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλό Κάκκαβα κι εκείνη απάντησε: «Συγγνώμη, θα μου βάλεις χέρι επειδή είμαι με τον Τσαλίκη;».

«Όχι, σε ρωτάω επειδή βλέπω ότι είσαι πολύ κατασταλαγμένη, δείχνεις ότι έχεις μιλήσει με τον Γρηγόρη και τη Ναταλί. Έθιξε ένα θέμα που αφορά τον ίδιο προσωπικά. Βγάζουμε τα κανάλια και τις παραγωγές από τη μέση. Είναι θέμα καναλιού και εκπομπής, για το Big Brother. Ο Γιώργος έχει ένα παράπονο που το έχει εκφράσει δημόσια –όπως είπε ο ίδιος- 200 φορές. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει δημόσια να βγαίνεις και να λες το παράπονό σου για ανθρώπους που από την αρχή θα μπορούσες να έχεις πάρει ένα τηλέφωνο ότι “υπάρχει ένα ηθικό ζήτημα και να το λύσουμε”» επεσήμανε η Αφροδίτη Γραμμέλη και κατέληξε:

«Στον Γιώργο αναγνωρίζω ότι είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος. Το έχω πει και στον παροξυσμό των δηλώσεων τότε. Ας το λύσουν μεταξύ τους. Είναι αμαρτία να το ζούμε αυτό το έργο 1,5 χρόνο».