Super Kiki: Η χρόνια κατάθλιψη, τα hate σχόλια και η φυλακή
Νέα

Super Kiki: Η χρόνια κατάθλιψη, τα hate σχόλια και η φυλακή

Super Kiki: Η χρόνια κατάθλιψη, τα hate σχόλια και η φυλακή

Η ψυχοθεραπεία και ο γάμος της μητέρας της που έμαθε εκ των υστέρων

Για την περίοδο του εθισμού, την κατάθλιψη, την «εκδίκηση» στους γονείς της και τη φυλακή που της στέρησε δουλειές, μίλησε η Super Kiki, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά του τότε με το τώρα που οριακά, είναι σαν να περιγράφω μια ταινία. Δεν θυμάμαι ότι ήμουν εδώ», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχοθεραπεία και έχω μάθει και με αγαπάω πάρα πολύ. Μπορεί να μην φαίνεται, να φαίνομαι κουκουρούκου, που είναι αυτό που πουλάει η περσόνα, αλλά γενικά είμαι πολύ προσεγμένη στο να μην λερώσω το μέσα μου. Έχω παλέψει αρκετές φορές με την κατάθλιψη μέχρι που μαθαίνεις να “παίζεις” με αυτήν. Είχαν πει ότι έχω χρόνια κατάθλιψη, ότι δεν φεύγει. Δεν χρειάστηκε ποτέ να πάρω φάρμακα ή κάποια αγωγή. Έκανα πάρα πολύ ψυχοθεραπεία και γενικά σε κάτι τέτοια εγώ πεισμώνω πάρα πολύ με τον εαυτό μου. Μπορεί να ακουστεί τρελό αλλά μιλάω πάρα πολύ στον εαυτό μου, μπορώ να τσακωθώ αν δω ότι με πιάνει αδράνεια.

Το είχα από πάρα πολύ μικρή να είμαι αντιδραστική. Οι γονείς μου μου έλεγαν πάρα πολλά ψέματα και αυτό με έκανε να είμαι άκρως ειλικρινής, αλλά ως εκδίκηση είχε ξεκινήσει. Για παράδειγμα έχει τύχει να παντρευτεί η μάνα μου κρυφά από μένα. Μιλάμε για ακραία ψέματα».

Για τη συμμετοχή στο J2US: «Οι followers μου δεν μου επιτίθονται, ποτέ δεν παίρνω αρνητικό μήνυμα. Όταν έδωσα τη συνέντευξη στον Αρναούτογλου δεν υπήρχε ούτε ένα hate comment. Τώρα που βλέπουν την εξέλιξη δεν αρέσει. Λένε “σε προτιμούσαμε να κλαις και να έχεις περάσει δύσκολα”. Γενικά στον κόσμο αρέσει να βλέπει τα κακά του άλλου, τον λυπάται και νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του. Τα περισσότερα hate που βλέπω λένε “αυτή γιατί την κάνατε διάσημη επειδή έχει κάνει φυλακή και έχει μπλε μαλλιά;”. Επειδή βγήκα και τα είπα σε μια συνέντευξη δεν σημαίνει ότι μετά πρέπει να κλαίω μόνιμα για να είσαι εσύ καλά».

«Η μεγαλύτερή μου ανάγκη ήταν να με αποδεχτεί ο κόσμος γι αυτό που είμαι. Θυμάμαι ότι σε όποια δουλειά πήγαινα ως σερβιτόρα έλεγα από την πρώτη εβδομάδα ότι έχω κάνει φυλακή, για να μην το μάθουν πολύ αργότερα και με διώξουν. Ήταν λίγοι οι εργοδότες που με εμπιστεύτηκαν», κατέληξε.