Super Κική: Στο κρατητήριο μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φίλης της – «Προσπάθησε να με χτυπήσει» – Ξέσπασε η μητέρα της
Πρωινές εκπομπές

Super Κική: Στο κρατητήριο μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φίλης της – «Προσπάθησε να με χτυπήσει» – Ξέσπασε η μητέρα της

Super Κική: Στο κρατητήριο μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας φίλης της – «Προσπάθησε να με χτυπήσει» – Ξέσπασε η μητέρα της

Όσα είπε η γνωστή Instagrammer στη «Super Κατερίνα»

Στο αστυνομικό τμήμα Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, οδηγήθηκε η Super Κική με τη φίλη της Άντρεα, η οποία αποκάλυψε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν προσπάθησε να βοηθήσει τη φίλη της, που δέχεται συστηματικά κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της

Οι δύο γυναίκες γνωρίζονται μέσα από τη φυλακή, και στη συνέχεια έγιναν κολλητές και κουμπάρες, με την Κική να βαπτίζει την κόρη της Άντρεα και πλέον να μοιράζονται το ίδιο μαγαζί.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Instagrammer, η 10χρονη βαπτησιμιά της Μαρία, την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας και της ζητούσε βοήθεια για τη μητέρα της, η οποία ξυλοκοπούνταν από τον πρώην σύντροφό της.

Η Super Κική έτρεξε με τις πυτζάμες στο σπίτι της Άντρεα και από εκεί και έπειτα ακολούθησαν μηνύσεις εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να φτάσουν στο τμήμα όπου κρατήθηκαν και λίγο μετά τις 8 το πρωί οδήγηθηκαν στην Ευελπίδων.

«Πριν λίγες εβδομάδες της έσπασε τη μύτη από το ξύλο και γενικά παλεύουμε μήνες να ξεμπλέξουμε από αυτό! Γι’ αυτό έμενε και σπίτι μου η κοπέλα! Σήμερα λοιπόν 8:00 το πρωί μπούκαρε στο σπίτι της. Με πήρε τηλέφωνο η 10 χρόνων κόρη της κλαίγοντας ότι έχει μπει και της απειλεί! Έφυγα εγώ, πήγα με τις πιτζάμες να τις βρω! Ήρθε καταπάνω μου αυτός να με χτυπήσει, βρίζοντας με ότι γιατί την υποστηρίζω… Ένας περαστικός ήρθε να μας υποστηρίξει και πιάστηκαν στα χέρια», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η Κική.

«Αυτός έσκασε από τη ζήλια του που ανοίξαμε το μαγαζί και ερχόταν εκεί και μας έκανε τσαμπουκάδες, είχε σπάσει την πόρτα… Πήγαινε σπίτι της με το έτσι θέλω, τη βάραγε, βάραγε το παιδί. Έμενα σπίτι μου η κουμπάρα μου και σήμερα, μετά από 4 μηνύσεις, ήρθε αυτός πάλι στο μαγαζί, μου είπε “έλα εδώ”, πήγα εγώ με τις πυτζάμες, της είπε να πάνε πιο κει για να μιλήσουν, πήγα κι εγώ μαζί της… Ήρθε καταπάνω μου αυτός, αφού με βρίζει και ακούγεται σε όλη τη γειτονιά, για να με χτυπήσει και άκουσε ένας περαστικός, τον ρώτησε γιατί μας τραμπουκίζει, πιάστηκαν στα χέρια, τον χτυπάει ο ψηλός, πήραμε την αστυνομία και εμείς και μια γιαγιά. Πήγαμε να του κάνουμε μήνυση, μας κάνει και αυτός ότι και καλά ήταν στημένο. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα», είπε αρχικά η Super Κική μέσα από το κρατητήριο.

«Έχω συλληφθεί για ηθική αυτουργία και σωματικές βλάβες. Δεν υπήρξε περιστατικό, εγώ δεν πρόλαβα. Πήγε να με βουτήξει και ήρθε ένας άνθρωπος να με υποστηρίξει. Και πιάστηκε στα χέρια με τον ξένο άνθρωπο. Χρόνια έχει πρόβλημα με αυτόν, εκείνη παλεύει να φύγει, τον λυπάται, αυτός έχει θέμα με τα ναρκωτικά», πρόσθεσε.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε και ο δικηγόρος της influencer.

Η μητέρα της Super Κικής, Στέλλα Παΐδα, μίλησε στη «Super Κατερίνα» και ξέσπασε κατά του κράτους και την απόφαση της αστυνομίας να συλλάβει την κόρη της.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μία απέραντη ντροπή και σιχαμάρα για το κράτος που ζω. Να βλέπω αυτό το παιδί και την άλλη την κοπέλα με χειροπέδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια… αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη μήνυση, που παίρνει ναρκωτικά και είναι αλκοολικός» δήλωσε η κ. Στέλλα Παΐδα.

«Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, καμία όμως! Είμαι καμένη από τη Δικαιοσύνη! Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα» πρόσθεσε και συνέχισε:

«Αυτός δεν το κάνει αυτό για τη δημοσιότητα. Το κάνει γιατί χρειάζεται βοήθεια. Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες; Θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί, όχι όλοι σε ένα τσουβάλι».

«Ποιον έπιασαν μωρέ; Τα Γλυκά Νερά έπιασαν; Ντροπή τους! Κρίμα τις σπουδές τους!» φώναζε η μητέρα της influencer.

Την ίδια στιγμή, στο «Πρωινό», παρουσιάστηκε φωτογραφία του άντρα που κατηγορεί η Super Κική και η κουμπάρα της, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ξυλοκοπήθηκε από άγνωστο άνδρα τον οποίο έβαλαν η ίδια και οι δύο φίλες της.