Survivor: Αυτοί είναι οι αρχηγοί της εβδομάδας και οι δυο νέες ομάδες 
Reality TV

Survivor: Αυτοί είναι οι αρχηγοί της εβδομάδας και οι δυο νέες ομάδες 

Survivor: Αυτοί είναι οι αρχηγοί της εβδομάδας και οι δυο νέες ομάδες 

Πού πήγε ο Ντάφυ;

Γεμάτο ανατροπές ήταν το σημερινό επεισόδιο του Survivor μετά και την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη. Η μπλε ομάδα έμεινε με τρεις παίκτες κι έτσι ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το Survivor γίνεται πια ατομικό, αλλά μόνο για τα αγωνίσματα ασυλίας.

Στα αγωνίσματα επάθλου οι παίκτες θα αγωνίζονται σε ομάδες, οι οποίες κάθε εβδομάδα θα αλλάζουν και θα δημιουργούνται από τους δύο αρχηγούς.

Λίγο πριν τον αγώνα επάθλου φαγητού λοιπόν, που είδαμε απόψε, άνδρες και γυναίκες μπήκαν στον στίβο μάχης και αγωνίστηκαν αρχικά για να βγουν οι δυο αρχηγοί των ομάδων.

Aπό τις γυναίκες τον καλύτερο χρόνο είχε η Καρολίνα Καλύβα.

https://streamable.com/ib6mjn

Και από τους άνδρες ο Ηλίας Μπόγδανος.

https://streamable.com/35wnuv

Στην κόκκινη ομάδα με αρχηγό τον Ηλία Μπόγδανο πήγαν οι: Ελένη Χαμπέρη, Νικολέττα Μαυρίδη, Γιώργος Ασημακόπουλος και Σάκης Κατσούλης.

Από την άλλη η Καρολίνα ήταν αρxηγός της μπλε ομάδας, η οποία για αυτή την εβδομάδα απαρτίζεται από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Γιώργο Κόρομι και τον Τριαντάφυλλο. Ο Ντάφυ, αν και αρχικά είχε πει ότι θα αρνηθεί να αφήσει την κόκκινη μπαντάνα και να διαγωνιστεί με τη μπλε ομάδα, τελικά άλλαξε γνώμη, αγωνίστηκε και έβγαλε πάλι τα μπιστόλια του.

https://streamable.com/q2uhut