Survivor: Αλέξης Παππάς σε Τριαντάφυλλο – «Έχεις κάτι με τον εγκέφαλό σου;»
Reality TV

Survivor: Αλέξης Παππάς σε Τριαντάφυλλο – «Έχεις κάτι με τον εγκέφαλό σου;»

Survivor: Αλέξης Παππάς σε Τριαντάφυλλο – «Έχεις κάτι με τον εγκέφαλό σου;»

Ο Ντάφυ κατηγορήθηκε από την μπλε ομάδα ότι προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια

Ακόμα μία κόντρα ξέσπασε στο Survivor ξανά ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο, τον Αλέξη Παππά και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ξεκίνησε να σχολιάζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μακρόπουλου και αναρωτήθηκε πώς θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τον κόσμο μετά τη συμπεριφορά του στα αγωνίσματα.

Ο Τριαντάφυλλος επίσης πήρε θέση για την υποψηφιότητα αυτή και ο Αλέξης Παππάς πήρε τον λόγο και τον ρώτησε «έχεις κάτι με τον εγκέφαλό σου; Τι είναι αυτά που λες; Τι προσπαθείς να κάνεις;».

Ο Ντάφυ εξήγησε ότι αυτό που είπε στον Δημήτρη είναι ότι με αυτούς που χόρευε στο αγώνισμα ασυλίας αυτοί θα τον δώσουν και τόνισε ότι εντύπωσή του ήταν ότι ο Αλέξης θα ψήφιζε την Άννα Μαρία επειδή τσακώνονταν συνέχεια.

«Το “περίμενα” το δικό σου δεν ενδιαφέρει κανέναν. Δεν μας αφορά να το ακούσουμε. Ανέφερα στον Δημήτρη τους λόγους που τον ψήφισα, προσπαθείς να επηρεάσεις και να δημιουργήσεις εντυπώσεις», πρόσθεσε ο Αλέξης Παππάς.

Ο Νίκος Μπάρτζης απευθυνόμενος στον Ντάφυ του είπε ότι προσπαθεί να σπείρει τη διχόνοια. «Περιμένω να τελειώσει το συμβούλιο και το μόνο που ακούω είναι αερολογίες».

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε: «Μη λες σε εμένα αυτά, 3 νύχτες δικές μου όλη η ζωή σου. Θα μου κάνεις μαθήματα; Είναι η γνώμη μου και τη λέω. Συμβουλές μη μου λες, σε περνάω 20 χρόνια».

Στη συνέχεια ο Πάνος Καλίδης τόνισε: «Ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι μιλάει ο Γιώργος Κοψιδάς και ότι έχει σχέση με κουτσομπολιό παίρνει θέση ο Τριαντάφυλλος. Θέλει να βάλει διχόνοια σε εμάς».

https://streamable.com/2m0h4j