Survivor: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – Αυτή είναι η ομάδα που επικράτησε
Reality TV

Survivor: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – Αυτή είναι η ομάδα που επικράτησε

Survivor: Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας – Αυτή είναι η ομάδα που επικράτησε

Κόκκινη ή μπλε;

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είχε απόψε το Survivor, με την κόκκινη ομάδα να έχει ηττηθεί ήδη στο πρώτο και την μπλε να μάχεται για να μη βρεθεί στη δύσκολη θέση.

Οι παίκτες βρέθηκαν σε έναν σκληρό στίβο μάχης με πολλά εμπόδια και έναν μεγάλο στόχο, για να διεκδικήσουν την ασυλία και ένα χορταστικό έπαθλο.

Ο αγώνας

Ο Κώστας κέρδισε τον Τριαντάφυλλο για το 1-0, ενώ ο Αλέξης Παππάς έφερε μπροστά στο σκορ την κόκκινη ομάδα για το 2-1 απέναντι στον Παύλο. Ο Ηλίας έγραψε το 3-1 και η Μαριαλένα μείωσε σε 3-2 κόντρα στην Καρολίνα.

https://streamable.com/3apqe8

Στη μονομαχία Νίκου και Σάκη, ο πρώτος επικράτησε και έκανε την ισοφάριση για το 3-3. Η Καρολίνα σημείωσε το 5-4 κόντρα στην Ελένη, ενώ και ο Σάκης πήρε τη νίκη για τους Κόκκινους και το 6-4 απέναντι στον Τζέιμς.

Η Μαριαλένα έφερε τα πράγματα στα ίσια για το 6-6 κόντρα στη Νικολέτα. Ο Αλέξης κέρδισε τον Κώστα για το 7-7, ενώ ο Τζέιμς τον Τριαντάφυλλο για το 8-7 της μπλε ομάδας.

Η Ελένη σημείωσε το 9-7 απέναντί στην Καρολίνα και ο Κώστας τελείωσε το παιχνίδι για την μπλε ομάδα.

https://streamable.com/e0m3lm

Ο Τριαντάφυλλος πήρε τον λόγο στο τέλος του αγώνα και ζήτησε από τον κόσμο να μην τον στηρίξει, καθώς κατάλαβε ότι για να δυναμώσει η ομάδα του πρέπει να αποχωρήσει.

https://streamable.com/g69iy4

Το tweet του Γιάννη Βαρδή

Ο τραγουδιστής ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται ότι τα κυβάκια του Τριαντάφυλλου τον στόχο πέφτουν μόνα τους, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ο ίδιος ο Ντάφυ τα έριξε τη στιγμή που προσπαθούσε να μαζέψει τα σακίδιά του.