Survivor: Εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής της ψηφοφορίας
Reality TV

Survivor: Εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής της ψηφοφορίας

Survivor: Εξετάζουν το ενδεχόμενο αλλαγής της ψηφοφορίας

Η παραγωγή ζήτησε έλεγχο από δικηγόρο μετά τις κατηγορίες για «στημένο» αποτέλεσμα

Σάλος έχει προκληθεί από χθες με το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης για αυτήν την εβδομάδα και έτσι της δόθηκε η ευκαιρία να «σώσει» τον εαυτό της και να δείξει την επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση που ήταν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία έφυγε και από το παιχνίδι.

Το συγκεκριμένο περιστατικό εξόργισε τους χρήστες στα social media που μιλούσαν για «στημένο» παιχνίδι με την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί το θέμα. Όπως αποκάλυψε αρχικά, η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μετά το χθεσινό αποτέλεσμα υπέρ της Ανθής Σαλαγκούδη, η παραγωγή ζήτησε έλεγχο από δικηγόρο για την ψηφοφορία και όπως αποδείχθηκε, όλες οι ψήφοι είναι από πραγματικούς διαφορετικούς αριθμούς τηλεφώνων και δεν έχει γίνει μαζική ψηφοφορία. Ενώ, αναφέρθηκε πως και το περιβάλλον της Ανθής παρακίνησε τον κόσμο να ψηφίσει την παίκτρια.

https://streamable.com/0zm2ke

Ωστόσο, λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο από την επόμενη ψηφοφορία και μετά, να αλλάξει και η ίδια η διαδικασία της ψηφοφορίας.

«Ο ΣΚΑΙ δεν έχει καμιά εμπλοκή στην ψηφοφορία. Υπάρχει ανεξάρτητη εταιρεία. Ο ΣΚΑΪ έχει μόνο τον ελεγκτικό μηχανισμό για το αδιάβλητο της ψηφοφορίας και αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, θα τεθούν όλα σε νέα βάση.  Δεν αποκλείεται να καταργηθεί και η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος ανάδειξης», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη θέση του τηλεοπτικού σταθμού.

https://streamable.com/i6mgee