Survivor: «Επίθεση» Παπαδόπουλου σε Παππά -κλάματα από τον Τριαντάφυλλο
Reality TV

Survivor: «Επίθεση» Παπαδόπουλου σε Παππά -κλάματα από τον Τριαντάφυλλο

Survivor: «Επίθεση» Παπαδόπουλου σε Παππά -κλάματα από τον Τριαντάφυλλο

Ο ζαχαροπλάστης προκαλούσε τον ηθοποιό με τον Τριαντάφυλλο να προσπαθεί να πάρει το μέρος του δεύτερου

Πριν καλά καλά βολευτούν στη νέα τους παραλίας του Survivor οι «μπλε», παρέα με τους «κόκκινους», ξεκίνησαν οι εντάσεις.

Η κουβέντα άρχισε με τον Τριαντάφυλλο να χαρακτηρίζει «υπούλωμα, κακιασμένο και ζηλιάρη» τον Ηλία, δηλώνοντας ότι εκείνος ήθελε να κλείσει την ένταση που είχε δημιουργηθεί, αλλά οι συμπαίκτες του πήγαν να την πυροδοτήσουν ξανά.

Στη συζήτηση μπήκε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο ότι έδωσε πράγματα από την καλύβα της κόκκινης ομάδας χωρίς να ρωτήσει κανέναν, ενώ ανέφερε και το όνομα του Αλέξη Παππά.

Τότε ο Παππάς πετάχτηκε να πάρει θέση και ο ζαχαροπλάστης του ζήτησε να μην ανακατεύεται. «Εσύ για εμένα δεν υπάρχεις εδώ. Δεν θέλω να ασχολείσαι μαζί μου. Ό,τι θες θα μου το λες στον στίβο μάχης. Άμα είσαι ηθοποιός έτσι είναι», είπε ο Παπαδόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια πρόσβαλέ το επάγγελμα του Αλέξη Παππά.

«Εγώ είμαι λαϊκό παιδί. Τα ένσημά μου είναι με βαρέα και ανθυγιεινά. Αυτός κι εσύ τι έχετε; Ηθοποιία έχετε» είπε σε Αλέξη και Ντάφυ.

https://streamable.com/g4opn8

Ο Αλέξης Παππάς έκατσε με τον Τριαντάφυλλο για να τον παρηγορήσει όταν εκείνος έκλαιγε για το γεγονός ότι όλη η κόκκινη ομάδα τον «πολεμά», με τον ηθοποιό να δηλώνει ότι ο Ντάφυ είναι εκείνος που έχει δίκιο και πώς αν δεν τον ακολουθήσουν και δεν πάρουν το μέρος του, εκείνοι είναι που θα χάσουν.

Μάλιστα, τόνισε και την αλλαγή συμπεριφοράς του Γιώργου Ασημακόπουλου και αναρωτήθηκε αν θα ακολουθήσει κάποιος άλλος.

https://streamable.com/vedasw