Survivor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος
Reality TV

Survivor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Survivor: Επιβεβαιώθηκε το spoiler του Znews – Αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Μια ανάσα πριν από τα live στο Γαλάτσι

Στην τελική ευθεία μπαίνει το Survivor και μια ανάσα πριν από το τέλος, τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και από τον Άγιο Δομίνικο αποχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Οι τρεις παίκτες που ήρθαν αντιμέτωποι ήταν ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που επέστρεψε στο τελευταίο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού μετά την περιπέτεια με την  υγεία της και ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο τελευταίος όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον ημιτελικό.

https://streamable.com/jxv0zu

Συγκινημένος ο Γιώργος Ασημακόπουλος ανέφερε πως περίμενε πως θα είναι αυτός που αποχωρεί και ότι τώρα πια νιώθει ελέυθερος και αποκάλυψε πως μέρος από την αμοιβή του θέλει να δοθεί σε παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο.

Συγκίνηση για τον Γιώργο Κόρομι και δάκρυα για τον Ηλία Μπόγδανο.

https://streamable.com/yafr8h

Πώς θα συνεχιστεί το παιχνίδι

Λίγο νωρίτερα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μετά και από την αποψινή αποχώρηση θα ακολουθήσει ένα ακόμη αγώνισμα και ένα συμβούλιο του νησιού όπου θα διαμορφωθεί η τελική κατάταξη των παικτών. Οι δυο παίκτες που θα είναι στην 3η και 4η θέση της κατάταξης θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι σε ψηφοφορία και θα διεκδικήσουν  και πάλι τη θετική ψήφο του κοινού για να φθάσουν στους τρεις.

Οι γραμμές θα ανοίξουν στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού και θα κλείσουν στην Αθήνα και στον ημιτελικό. Αφού γίνει η αποχώρηση θα ανοίξουν και πάλι οι γραμμές για τους τρεις φιναλίστ που θα αναδείξουν τη δυάδα του τελικού.

https://streamable.com/ts7wpw

Η συγκίνηση των παικτών πριν από την αποχώρηση

Ωστόσο, ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η αντίδραση των παικτών πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος με όλους του παίκτες να εξομολογούνται πόσο τους έχουν λείψει οι οικογένειές τους.

https://streamable.com/hfo9ws