Survivor – φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στην οικογένειά της ότι είναι πια δικό τους προϊόν»
Reality TV

Survivor – φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στην οικογένειά της ότι είναι πια δικό τους προϊόν»

Survivor – φίλη Μαριαλένας: «Η παραγωγή είπε στην οικογένειά της ότι είναι πια δικό τους προϊόν»

Τι αποκάλυψε για την περιπέτεια υγείας του πατέρα της παίκτριας και το τεστ εγκυμοσύνης

Η σχέση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον πρώην σύντροφό της Σάκη Κατσούλη και το πώς έχει εξελιχθεί μέσα στο Survivor είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα θέματα του ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή «Ευτυχείτε» οι γονείς της παίκτριας είναι ιδιαίτερα στενοχωρημένοι με τη στοχοποίησή της, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι.

Η προπονήτρια της παίκτριας και καλή της φίλη, Μαρίζα Σουμπασάκη μίλησε στην εκπομπή και διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσά τους, ενώ μίλησε και για τους γονείς της Μαριαλένας.

«Θεωρώ ότι δεν είναι έτσι όπως τα παρουσιάζει ο Ατζούν, δεν υπάρχει σχέση ανάμεσα στην Μαριαλένα και τον Σάκη. Η Μαριαλένα έχει τραβήξει τον δρόμο της, το τεστ εγκυμοσύνης το έκανε επειδή την ανάγκασαν να το κάνει. Ξέρουμε ότι ο Ατζούν είναι ένας πανέξυπνος επιχειρηματίας. Ήθελε να υπάρξει μια ίντριγκα μέσα στο παιχνίδι, μια ερωτική ιστορία για να ανεβάσει την τηλεθέαση», είπε αρχικά η φίλη της Μαριαλένας.

Και πρόσθεσε: «Οι γονείς της Μαριαλένας είναι πολύ στεναχωρημένοι με την κατάσταση, η παραγωγή τους είπε ότι πλέον είναι προϊόν της παραγωγής πλέον το κορίτσι τους. Δεν θέλω να συμβεί κάτι στους γονείς της, ο πατέρας της έχει πρόβλημα στην καρδιά».

Αναφερόμενη στον Γιώργο Λιβάνη είπε: «Ο Γιώργος δεν ήταν προετοιμασμένος ότι θα έμπαινε ο πρώην σύντροφός της στο παιχνίδι».

https://streamable.com/5hrg0v

Ακόμη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε» η μητέρα της Μαριαλένας έχει κάνει έκκληση στην παραγωγή για να μιλήσει με την κόρη της, ενώ και από την πλευρά ου Σάκη Κατσούλη, υπάρχει μια προσπάθιεα επικοινωνίας με την παραγωγή, γιατί θεωρούν ότι έχει στοχοποιηθεί.

https://streamable.com/g2kkh0