Survivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τη «μισητή» τριάδα
Reality TV

Survivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τη «μισητή» τριάδα

Survivor – Γιώργος Ταβλαδάκης: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για τη «μισητή» τριάδα

Τι είπε και για τη σχέση Σάκη - Μαριαλένας

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα ο Γιώργος Ταβλαδάκης και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση του φίλου του Σάκη Κατσούλη (με τον οποίο μπήκε μαζί στο ριάλιτι επιβίωσης) με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τη «μισητή» τριάδα του Survivor.

«Ήταν λάθος της Μαριαλένας να πει αυτά που είπε για τον Σάκη. Η προσέγγιση δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη. Έγινε μέρα με τη μέρα που καλυτέρευαν οι σχέσεις τους, μίλησαν μεταξύ τους τα παιδιά και είδαν ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Και συνέχισε: «Η Μαριαλένα δεν γνώριζε ότι ο Σάκης θα μπει στο παιχνίδι. Είχαν κάνει μαζί την αίτηση, αλλά πήραν τη Μαριαλένα και ο Σάκης είχε κοπεί».

Ενώ, όταν τον ρώτησαν αν η Μαριαλένα είχε ενημερωθεί για την άφιξη του Σάκη, ο Γιώργος Ταβλαδάκης απάντησε: «Όχι. Από ποιον να ενημερωθεί;».

Ακόμη, ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας είπε: «Η παρουσία το ενός κάνει καλό στον άλλον».

https://streamable.com/6syd5c

Λίγο αργότερα όμως, ο Γιώργος Ταβλαδάκης ρωτήθηκε και για το επίμαχο θέμα με την αποκάλυψη για τη «μισητή» τριάδα. Συγκεκριμένα, μέσα στο Survivor μετά την άφιξη των νέων παικτών είχε ακουστεί ότι ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη είναι οι τρεις πιο «αντιπαθητικοί» παίκτες για το κοινό.

Ο Γιώργος Ταβλαδάκης αρνήθηκε σε δηλώσεις του μετά την αποχώρηση από το Survivor πως είχε μεταφέρει οποιαδήποτε πληροφορία στους παίκτες του ριάλιτι με τον φίλο του Σάκη Κατσούλη να παραδέχεται σε συμβούλιο του νησιού πως ο Γιώργος είχε κάνει λόγο για τη «μισητή» τριάδα.

Αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο αυτού του περιστατικού, ο Γιώργος Ταβλαδάκης είπε: «Έχουμε ρήτρα στο συμβόλαιο να μην μεταφέρουμε τίποτα απ’ έξω. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο, για χειροδικία, βία και να μην μεταφέρουμε πληροφορίες από έξω στους παίκτες, είπε στην εκπομπή και αποκάλυψε: «Εγώ τους είπα ότι με αυτά που κάνετε θα σας περιμένει έξω ο κόσμος με τις τομάτες».

https://streamable.com/e7up1b