Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: «Αν κερδίσει έχει σκοπό να παντρευτεί»
Νέα

Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: «Αν κερδίσει έχει σκοπό να παντρευτεί»

Survivor – Γιωρίκας Πιλίδης: «Αν κερδίσει έχει σκοπό να παντρευτεί»

Όσα αποκάλυψε ο προπονητής του

Ντόρο δημιούργησε μια δήλωση του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor, ο οποίος αποκάλυψε ότι σε τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του ζητήθηκε να «στήσει» τον αγώνα.

«Γιώργο η λέξη “στημένο παιχνίδι” για εμένα είναι πολύ βαριά. Γιώργο ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο», είπε μεταξύ άλλων ο παγκόσμιος πρωταθλητής Πάλης, απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού.

Στο άκουσμα των παραπάνω δηλώσων η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης θα καλέσει τον αθλητή να δώσει εξηγήσεις μετά την επιστροφή του από το Survivor.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε σχετικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέργιος Λεωνάκης, αναφέροντας:  «Τώρα το ακούμε και εμείς. Θα περιμένουμε την επιστροφή του αθλητή να δώσει τις εξηγήσεις που πρέπει και μετά να τοποθετηθούμε. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Αφού επιστρέψει εμείς θα τον καλέσουμε να δώσει εξηγήσεις πάνω στη δήλωση που έκανε. Αν συνέβη κάτι, πότε συνέβη, που συνέβη, και εμείς η υποχρέωσή μας είναι μετά να απευθυνθούμε την Παγκόσμια Ομοσπονδία. Δεν την περιμέναμε αυτή τη δήλωση, μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι δεν απευθύνθηκε σε εμάς ο αθλητής, ή στον προπονητή που τον συνόδευε».

Στην εκπομπή μίλησε και ο προπονητής του, Χαράλαμπος Χαφουσίδης, ο οποίος αποκάλυψε: «Ο Γιώργος είναι ωραίος χαρακτήρας, πειθαρχημένος, εργατικός, θέλει να πετύχει μεγάλους στόχους. Η προπόνηση θέλει πολλή δουλειά και δυσκολευόταν, αλλά τα κατάφερε γιατί είναι πεισματάρης. Τα οικονομικά έπαιξαν ρόλο για τη συμμετοχή του στο Survivor. Αν κερδίσει έχει σκοπό να κάνει παντρευτεί. Οι γονείς του τον στηρίζουν πολύ».