Survivor: Η αδελφή Σάκη Κατσούλη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα – «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη»
Reality TV

Survivor: Η αδελφή Σάκη Κατσούλη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα – «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη»

Survivor: Η αδελφή Σάκη Κατσούλη για τη σχέση του με τη Μαριαλένα – «Κανείς δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει άποψη»

Μια ανάσα πριν από τον αποψινό ημιτελικό του Survivor, η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε «Έλα Χαμογέλα» και στη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνάντησή της με τον Σάκη και όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσά τους.

Αναφερόμενη αρχικά στη συνάντησή της με τον αδελφό της, η Μίνα Κατούλη ανέφερε: «Κρατούσα τη μαμά μου από το χέρι, περπατούσαμε μαζί. Νόμιζα πως κάπου θα πέσουμε. Όμως όταν τον είδαμε από μακριά και σηκώθηκε από τον καναπέ, γύρισε και μας είπε ότι νιώθει σαν να μην πέρασε μια μέρα. Εκεί όλο το άγχος εξαφανίστηκε. Τον πήραμε αγκαλιά, του είπαμε πως χαρήκαμε πολύ που επέστρεψε από τους τελευταίους και γερός. Αυτό ήθελε να ζήσει ο Σάκης εκεί. Όλη την εμπειρία. Μετά καθίσαμε ήρεμα και ωραία και μιλήσαμε στον καναπέ».

Για την ψυχολογία του Σάκη Κατσούλη, αποκάλυψε: «Είναι πάρα πολύ χαρούμενος και δυνατός. Τον ρώτησα αν θα ξαναπήγαινε και μου είπε πως έφευγε την ίδια στιγμή. Μου έδωσε αυτό που έφτιαξε στην καλύβα με τα ονόματα των τριών ανιψιών του.

Ήταν χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν ήταν καθόλου ταλαιπωρημένος. Έχει ξεκουραστεί, γιατί έχουν σταματήσει τα αγωνίσματα»

Και συνέχισε: «Δεν βρέθηκα με κανένα άλλο συγγενή. Ήταν καθαρά για να δει η κάθε οικογένεια το δικό της παιδί. Δεν τον είδα προβληματισμένο για το τι γίνεται έξω. Θέλει να το ζήσει στο έπακρο. Εννοείται ότι δεν μεταφέραμε κάτι, ούτε κι εκείνος θέλησε να μάθει τι γίνεται έξω. Το μόνο που του είπαμε είναι ότι έχει απεριόριστη αγάπη από εμάς και ότι πολύς κόσμος τον στηρίζει».

Για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας είπε: «Εγώ έμεινα απ’ έξω από αυτήν τη σχέση. Ποτέ δεν μπλέχθηκα στα προσωπικά του αδελφού μου. Η σχέση ήταν δική τους και τελείωσε πριν να μπουν μέσα. Ήρθαν κοντά λόγω συνθηκών και είναι πολύ λογικό. Το ίδιο θα έκανα αν είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο που γνώριζα και είχα στο παρελθόν σχέση μαζί του. Το τι θα συμβεί μόλις βγουν από το παιχνίδι, μόνο τα παιδιά το ξέρουν. Δεν θα εμπλακώ και δεν θα εκφράσω και τη γνώμη μου».

Αναφερόμενη στα σχόλια που ακούγονται απάντησε: «Δεν αφορά κανέναν. Είναι δικό τους θέμα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζει άποψη για τη σχέση τους».

https://streamable.com/1c9iwz