Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε μήνυμα στον Νίκο και η Maxine στον James
Reality TV

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε μήνυμα στον Νίκο και η Maxine στον James

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη έστειλε μήνυμα στον Νίκο και η Maxine στον James

Το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνία και η συγκίνηση μετά τον στίβο μάχης

Σε έναν ιδιαίτερο στίβο μάχης διαγωνίστηκαν οι δυο ομάδες του Survivor για το έπαθλο επικοινωνίας που ήθελε φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα να τους στέλνουν video με τις ευχές και τα σχόλιά του για την πορεία τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με Γιώργο Ασημακόπουλο και Παύλο Γαλακτερό με τον δεύτερο να παίρνει εύκολα τον πρώτο πόντο. Ακολούθησαν ο Κόρομι και ο Τριαντάφυλλος με τη μπλε ομάδα να κερδίζει ένα ακόμη πόντο. Νικολέτα και Ελένη αντιμέτωπες στον τρίτο γύρω και το 3-0 για τους μπλε. Ο James έρχεται στη συνέχεια αντιμέτωπος με τον Ηλία Μπόγδανο, με τους κόκκινους να κερδίζουν τον πρώτο πόντο στο παιχνίδι. Νίκος Μπάρτζης vs Σάκης Κατσούλης και το 3-2 είναι γεγονός.

https://streamable.com/imihcf

Η Μαριαλένα αντιμετώπισε την Καρολίνα και έκανε το 4-2. Σάκης και Κόρομι στον επόμενο γύρω με έναν παραλίγο τραυματισμό για τον Σάκη και νίκη με 4-3. Ο Παύλος τώρα αντιμέτωπος με τον Ηλία και 5-3 για τις δυο ομάδες. Ελένη vs Καρολίνας και μια ακόμη νίκη για τους μπλε. Μπάρτζης και Ασημακόπουλος στον επόμενο αγώνα, με τους κόκκινους να κάνουν το 6-4. Μαριαλένα και Νικολέτα για τη συνέχεια και 7-4 το τελικό σκορ.

https://streamable.com/us6qt5

Ο Τριαντάφυλλος έρχεται αντιμέτωπος με τον James και ένα εύκολο 8-4 για τους μπλε. Μπάρτζης και Ασημακόπουλος και πάλι και το σκορ στο 8-5. Μπόγδανος και Κόρομι στον στίβο μάχης και 9-5 και μια ανάσα πριν από τη νίκη οι μπλε.

«Ζωντανοί» παραμένουν οι κόκκινοι με τον πόντο της Καρολίνας απέναντι στην Ελένη. Ο James αντιμέτωπος με τον Σάκη στο 9-6 και δίνει τη νίκη στους μπλε με 10-6.

https://streamable.com/tfsnyi

Πανηγυρισμός στη μπλε ομάδα για τη νίκη στο έπαθλο επικοινωνίας μετά τις δυο ήττες στα αγωνίσματα ασυλίας, με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να συγκινούνται και την Καρολίνα να «λυγίζει» που δεν θα καταφέρει να δει video από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

https://streamable.com/vuk28p

Το έπαθλο επικοινωνίας

Χαμόγελα, «πειράγματα» και πολύ γέλιο στα video που ακολούθησαν από τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών. Ο James είδε την επιθυμία του να πραγματοποιείται και επικοινώνησε με τη Maxine.

«Θέλω να σου πω πόσο περήφανη είμαι για εσένα, για το πόσο μακριά έχεις φθάσει και το πόσα έχεις πετύχει. Σε παρακαλώ μείνει δυνατός και κοίτα μπροστά. Γύρνα πίσω ο ίδιος άνθρωπος που γνώρισα πριν από δυο χρόνια. Ανυπομονώ να σου κάνω μια μεγάλη αγκαλιά το καλοκαίρι και να σε δω», ανέφερε στο μήνυμά της η Maxine.

«Αυτή είναι η πρώην μου για όσους δεν το ξέρουν είπε ο James με τη Μαριαλένα να απαντά: «Που ξέρεις, μπορεί να τη φέρουν στο παιχνίδι».

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη; Μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε όταν είδε πως το μήνυμά για εκείνον ήταν από την Άννα Μαρία Βέλλη. «Βίτσα μου; Πού είσαι ρε τρένο; Μου έχεις λείψει πολύ. Περισσότερο μου έχουν λείψει οι καβγάδες μας και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιβεβαιώσει ο James. Το ραντεβού μας αργεί πολύ γιατί είναι στον τελικό του Survivor. Σε αγαπώ για τρεις λόγους: ο ένας γιατί δεν γυρνάς καμία μπιφτέκα, γιατί είσαι αυθεντικός και το τρίτο θα το καταλάβεις όταν θα βγεις έξω», ανέφερε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι.

https://streamable.com/osl88d