Survivor: Η Καρολίνα «δικάζει» τη Σοφία και το Twitter βρήκε την αντι-Κάτια
Reality TV

Survivor: Η Καρολίνα «δικάζει» τη Σοφία και το Twitter βρήκε την αντι-Κάτια

Survivor: Η Καρολίνα «δικάζει» τη Σοφία και το Twitter βρήκε την αντι-Κάτια

Το κοινό δεν πέφτει ποτέ έξω!

Το συμβούλιο του Survivor της Δευτέρας έφερε τεράστια ένταση ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας, με τη Σοφία Μαργαρίτη να δημιουργεί τσακωμό μεταξύ της ίδιας, του Τριαντάφυλλου και του Γιώργου Κοψιδά με φόντο την Ανθή Σαλαγκούδη.

Η Σοφία υποστήριξε ανοιχτά τη συμπαίκτριά της, δήλωσε ότι ήρθε αντιμέτωπη με τον χαρακτηρισμό «διπρόσωπη» από τον Γιώργο, γιατί όπως είπε «δεν ακολούθησε τη γραμμή» που είχε δοθεί να ψηφίσουν όλοι την Ανθή, ενώ προηγουμένως είχε δεχτεί τη συγγνώμη του και μάλιστα του είχε πει ότι δεν πρόκειται να ξαναναφερθεί σε αυτό το συμβάν.

https://streamable.com/csnzqm

Η Ανθή βγήκε πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, με την Καρολίνα ωστόσο να ψηφίζει τη Σοφία, καθώς όπως είπε δημιουργεί προβλήματα στην ομάδα. Την επόμενη μέρα έγινε συζήτηση ανάμεσά τους στην καλύβα, με την Καρολίνα να υποστηρίζει τη θέση της και το Twitter να την αποθεώνει, την ίδια στιγμή που «δίκασε» τη Σοφία.

Ο Γιώργος Κόρομι είπε στη Σοφία ότι μετανιώνει που δεν ψήφισε την ίδια και ψήφισε τον Περικλή, με τον Κώστα Παπαδόπουλο να μιλά έντονα με τον Τριαντάφυλλο.

«Έχω δει από τον Κώστα να μου λέει αντίστοιχα πράγματα για την Ασημίνα. Να μου λέει να της πούμε ότι της πέφτουν τα μαλλιά. Ψάχνει να βρει το ευαίσθητο σημείο κάποιων για να τον χτυπήσει», είπε ο Κόρο.

Η Καρολίνα έγινε έξαλλη με λόγια που έβαλε στο στόμα της η Σοφία και άρχισε να της φωνάζει.

«Μαγειρεύει ακόμα και ψήφους», δήλωσε ο Κόρομι.

https://streamable.com/r1l679

Οι εντάσεις δεν σταμάτησαν στην «κόκκινη παραλία» με τη Σοφία αυτή τη φορά να παραπονιέται ότι μαγειρεύει εκείνη συνεχώς. Η Καρολίνα της απάντησε, ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς έπιασε την Ανθή και της είπε ότι ποτέ δεν έβρισε που έμεινε εκείνη αντί του Περικλή.

«Πάρα πολλές ανακρίβειες και ψέματα, η Σοφία είναι ένα άτομο που δεν εμπιστεύομαι», είπε ο Κοψιδάς και εξήγησε στην Ανθή ότι δεν έβριζε εκείνη που δεν έφυγε. «Λέει ψέματα η Σοφία», ξεκαθάρισε.

https://streamable.com/vlkuac