Survivor: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου νιώθει περήφανη για τον Παύλο Γαλακτερό
Reality TV

Survivor: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου νιώθει περήφανη για τον Παύλο Γαλακτερό

Survivor: Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου νιώθει περήφανη για τον Παύλο Γαλακτερό

Το μήνυμά της για τον γιο του συζύγου της

Στα άκρα έχουν φτάσει τα πράγματα στο Survivor και την κόκκινη ομάδα, τα περισσότερα μέλη της οποίας έχουν στήσει στον τοίχο τον Τριαντάφυλλο, τον έχουν βγάλει εκτός πραγμάτων και μάλιστα ο Γιώργος Κόρομι, δεν του προσφέρει ψάρια από αυτά που πιάνει.

Ο Ντάφυ είναι ουσιαστικά μόνος του στο νησί και η συμπεριφορά των συμπαικτών του έχει προκαλέσει τα νεύρα των τηλεθεατών, οι οποίοι στηρίζουν πλέον τον τραγουδιστή, αφήνοντας στην άκρη τα όσα μπορεί να έχει κάνει ή πει.

Ιδιαίτερη συμπάθεια δείχνει το κοινό και στον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος στο επεισόδιο της Κυριακής ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος με αυτό που κάνουν στον Τριαντάφυλλο, αφήνοντάς τον νηστικό.

«Σέβομαι πολύ την άποψη του Κόρο και του Κώστα να μην προσφέρουν το ψάρι τους σε κάποια άτομα, είμαι μαζί τους συμφωνώ. Απλά επειδή εμένα σαν Παύλος δεν μου αρέσει, δεν θέλω να πάρω μέρος σε αυτό. Αποφάσισα ότι αν ξαναβγάλετε ψάρι να μην πάρω καθόλου ποσότητα. Είχα τύψεις που έτρωγα μπροστά στον Τριαντάφυλλο, ενώ ήξερα ότι δεν του έχει προσφέρει κανένας. Δεν μπορώ να τρώω και να βλέπω έναν άνθρωπο να με κοιτάει», είπε ο Παύλος στους συμπαίκτες του και αυτή του η κίνηση «χειροκροτήθηκε».

Τα μηνύματα που δέχτηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον γιο του συζύγου της Νάσου Γαλακτερού ήταν συγκινητικά, με την ίδια να ανεβάζει story για τον Παύλο.

«Επειδή από χθες το βράδυ δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω από χαρά κι από περηφάνεια. Ο Παύλος απέδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αξίζει να είναι ο εαυτός τους», έγραψε η δημοσιογράφος και ανέβασε στη συνέχεια φωτογραφίες με τον παίκτη και την κόρη της.