Survivor: Η νέα πρόκληση και η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Η νέα πρόκληση και η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Η νέα πρόκληση και η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Το ceremony της έντασης και η δοκιμασία

Στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor βρέθηκαν οι δύο ομάδες, με τον Αλέξη Παππά να επανέρχεται στην πρόταση που έχει κάνει στον Τζέιμς να βρεθούν οι δυο τους αντιμέτωποι στην ψηφοφορία.

Ο Τζέιμς είχε δεχτεί στην αρχή την πρόταση του Αλέξη, ωστόσο σήμερα δήλωσε ότι επειδή κοιτάζει το καλό της ομάδας του θα πρέπει να το συζητήσει με αυτή, κάνοντας πίσω και προκαλώντας την έκρηξη του αντιπάλου του.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος πήρε τον λόγο και προχώρησε σε αντιπρόταση σύμφωνα με την οποία, αν οι δύο ομάδες πάρουν από μία ασυλία, να βγουν στον τάκο ο ίδιος, ο Τζέιμς, ο Σάκης και ο Αλέξης, κάτι που τελικά έγινε αποδεκτό, καθώς η πρώτη πρόταση δεν θα μπορούσε να συμβεί με βάσει τους κανόνες της παραγωγής.

https://streamable.com/kcmp4q

Ο αγώνας

Ένας εντελώς διαφορετικός στίβος μάχης ήταν ο σημερινός σε σχέση με τον χθεσινό. Ο τοίχος από δίχτυ μέσα στο νερό και ο στόχος έκαναν διασκεδαστικό το αγώνισμα με τον Σάκη να κάνει το 1-0 για την κόκκινη ομάδα κόντρα στον Κόρο.

Ο Παύλος ισοφάρισε για το 1-1 απέναντι στον Ασημακόπουλο, ο Ντάφυ κέρδισε τον Κώστα Παπαδόπουλο, η Μαριαλένα την Καρολίνα για το 4-2 της μπλε ομάδας, ενώ ο Ηλίας επικράτησε για το 4-3 του Νίκου.

Ο Κώστας κέρδισε τον Ασημακόπουλο για το 5-3, ενώ η Μαριαλένα μείωσε σε 5-4 κόντρα στη Μαριαλένα. Ο Κόρο πέτυχε το 6-4 απέναντι στον Αλέξη και ο Σάκης νίκησε τον Νίκο για το 6-5.

Η Ελένη έγραψε το 7-5 στη «μάχη» με την Καρολίνα και αποκόμισε και μερικά ράμματα από την προσπάθειά της, και ο Παύλος το 8-5 με τον Ηλία. Ο Τζέιμς πέτυχε το 9-5 κόντρα στον Τριαντάφυλλο, ενώ ο Σάκης μείωσε σε 9-6.

Η Νικολέττα αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραβήγματος στον αυχένα, τη στιγμή που ο Κόρο πέτυχε το 10-6 και έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

https://streamable.com/1emnvn

Την ατομική ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Ως εκ τούτου, η πρόταση του Νίκου Μπάρτζη δεν είναι εφικτή.

Ο Αλέξης Παππάς εγκατέλειψε νωρίς τον αγώνα για να βγει στον τάκο, όπως είχε πει, κόντρα στον Τζέιμς, σε περίπτωση που η μπλε ομάδα ηττηθεί στο επόμενο αγώνισμα ασυλίας.

https://streamable.com/upct0b