Survivor: Η Σοφιάννα συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά
Ελλάδα

Survivor: Η Σοφιάννα συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά

Survivor: Η Σοφιάννα συναντήθηκε με τη Μαρία Αντωνά

Οι δύο γυναίκες είχαν πολλά να πουν

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το Σάββατο η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία αποχώρησε από το Survivor και αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες της στον Άγιο Δομίνικο.

Η 26χρονος πήρε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, με αποτέλεσμα να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στη χώρα μας, έχοντας αφήσει πίσω της να αιωρείται μία φήμη, η οποία ωστόσο δημιουργήθηκε ει είδει κουτσομπολιού, χωρίς να έχει βάσει.

Συγκεκριμένα, κάποιοι από τους συμπαίκτες της, κατηγόρησαν την ίδια αλλά και τον Άρη Σοϊλέδη ότι είχαν συνάψει σχέσεις μέσα στο reality επιβίωσης, την ίδια στιγμή που ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Μαρία Αντωνά, η οποία τον περιμένει να επιστρέψει και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες ανάμεσα στην προσωπική τους ζωή και τη δουλειά της.

Η Σοφιάννα, ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν γύρισε στη χώρα ήταν να συναντηθεί με τη Μαρία Αντωνά για να της μεταφέρει όσα της ζήτησε ο Άρης Σοϊλέδης και να της ξεκαθαρίσει ότι δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και τον μέλλοντα σύζυγό της.

Οι δυο τους ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram και έγραψαν: «Τελικά βάλαμε καφέ και τα είπαμε», μια ατάκα που λέει συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλμ, όταν μιλά στις κάμερες.