Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Ζήτησε on air συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη – Τα τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του
Reality TV

Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Ζήτησε on air συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη – Τα τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του

Survivor – Ηλίας Μπόγδανος: Ζήτησε on air συγγνώμη από τον Σάκη Κατσούλη – Τα τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο Love It έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο παίκτης που έφθασε μέχρι τον τελικό μίλησε για τη ζωή στο Survivor, τους συμπαίκτες του, αλλά και περιβόητο «ξερνάω» που είπε για τη σχέση του Σάκη Κατσούλη με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Μέχρι στιγμής ψυχολογικά δεν έχω νιώσει να χάνω ξανά το μυαλό μου, τόσο πολύ. Όταν μας ανακοίνωσαν ότι θα τραβήξει το Survivor εγώ ήμουν ο μόνος που χάρηκα πολύ», είπε αρχικά ο Ηλίας Μπόγδανος και εξομολογήθηκε πως είχαν τσαντιστεί μαζί του.

«Εγώ δένομαι με καταστάσεις και ανθρώπους και όταν νιώθω ότι το τέλος είναι κοντά πιέζομαι και αγχώνομαι. Όταν άρχισα να φεύγουν τα παιδιά ένιωθα ήσυχη την παραλία και υπήρχε μια σιγή. Αν δεν υπήρχε η πίεση που ένιωθα δεν θα είχα τις αντιδράσεις των τελευταίων επεισοδίων», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Μπόγδανος.

H on air συγγνώμη στον Σάκη Κατσούλη

Αναφερόμενος στη χειρότερή του στιγμή στο παιχνίδι είπε πως αυτή ήταν τη μέρα που είπε τη λέξη «ξερνάω» για τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας. Τότε έγινε παρέμβαση από τον Σάκη Κατσούλη και οι δυο τους έλυσαν την παρεξήγησή τους on air.

«Αυτό ήταν η χειρότερή μου στιγμή. Βγήκα και ήταν το μόνο πράγμα που είδα και ντράπηκα για τον εαυτό μου. Δεν είμαι εγώ. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Όταν είσαι με την παρέα σου και συζητάνε κάτι, επηρεάζεσαι. Δεν είμαστε ρομπότ. Όταν συζητάς κάτι συνέχεια, το κρατάς. Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν η τοξικότητα που ένιωσα εκείνη την περίοδο… Ένιωσα τύψεις και έπιασα μετά τον Σάκη. Του το είχα πει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Μπόγδανος και τότε εμφανίστηκε ζωντανά στην οθόνη ο Σάκης Κατσούλης.

«Ντρέπομαι Σάκη. Είχε συμβεί αυτό που σου είχα πει Σάκη. Το κλίμα στην παραλία με έκανε να σας βλέπω σαν εχθρούς. Εκείνη τη στιγμή πέρναγαν όλα τα κακά από το μυαλό μου. Όταν ήρθα στα συγκαλά μου και ξύπνησα, είπα “είσαι ποτέ έτσι στην έξω ζωή;” Δεν έχω νιώσει ποτέ μου τοξικότητα. Δεν ήμουν ο εαυτός μου» είπε απευθυνόμενος στον Σάκη Κατσούλη ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον νικητή του Survivor να απαντά: «Η συγγνώμη σου είναι απόλυτα αποδεχτή γιατί σου είπα ότι σε θαύμαζα και πριν να μπω στο παιχνίδι

https://streamable.com/n85h1i

Τα τρυφερά λόγια για τη συντροφό του

Μιλώντας και για τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο Ηλίας Μπόγδανος ανέφερε: «Είμαι περήφανος για την Αλεξάνδρα. Την σκεφτόμουν non- stop. Κοιμόμουν και ξύπναγα με τα σχέδια που θα κάνουμε, τις διακοπές μας, γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί λόγω καραντίνας. Είμαστε λίγο καιρό μαζί, αλλά γνωριζόμαστε χρόνια. Υπήρχε κάτι πλατωνικό.

Όταν βγήκα επιβεβαιώθηκα για άλλη μια φορά για το τι άνθρωπος είναι και τη στάση κρατάει. Ξέρετε τι είναι να έχεις να τη δεις τόσο καιρό, να είναι στο κοινό και να έρχονται τα παιδάκια να βγάλουν φωτογραφία και να μου κάνει: “Έχουμε όλο το χρόνο εμείς, πάρε το χρόνο σου”. Δεν μπορείτε να καταλάβετε.

Δεν μπορώ να σας εξηγήσω πόσο αγνή είναι αυτή η κοπέλα. Γενικά με όλη της τη στάση και μου το επιβεβαίωσαν και οι φίλοι μου και οι γονείς ότι το βλέπουν. Νιώθω ότι με αγαπάει βαθιά για αυτό που είμαι. Την αγαπάω γιατί είναι καθαρό άτομο».

https://streamable.com/85fntj