Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία Μαργαρίτη – «Δεν “πουλάω” τα παιδιά μου»
Νέα

Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία Μαργαρίτη – «Δεν “πουλάω” τα παιδιά μου»

Survivor: Ξέσπασε σε λυγμούς η Σοφία Μαργαρίτη – «Δεν “πουλάω” τα παιδιά μου»

Η πρώην «Μαχήτρια» και νυν «κόκκινη» ξέσπασε μετά την «επίθεση» που δέχτηκε από την Ασημίνα Ιγγλέζου

Τσακωμός με βαρύς χαρακτηρισμούς σημειώθηκε στο Survivor, με τη Σοφία Μαργαρίτη και την Ασημίνα Ιγγλέζου να έρχονται εκ νέου σε ρήξη.

Η Ασημίνα, πάνω στην ένταση είπε ότι η Σοφία εκμεταλλεύεται τη δύσκολη προσωπική κατάσταση που βιώνει και τα παιδιά της για να… «πουλήσει» και η Σοφία, ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στην κάμερα.

«Με αποκάλεσε υποκρίτρια και ψεύτρα, ότι πουλάω τα παιδιά μου και την κατάστασή μου για να προβληθώ και να πουλήσω τηλεθέαση», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Είμαι η Σοφία, με δύο κορίτσια, που δουλεύει σε συνεργείο και τυχαίνει να έχω αυτή την εικόνα. Είμαι τυχερή που με επέλεξαν να μπω εδώ, είναι ένα δώρο και ήταν εξαιρετικά δύσκολο να το οργανώσω και να έρθω και να αφήσω πίσω μου δυο μωρά να κλαίνε. Ήρθα εδώ για να κάνω κάτι. Δεν επιτίθονται σε μια μάνα, αλλά σε μια προσπάθεια που κάνει ένας άνθρωπος για να κάνει κάτι στη ζωή του».

«Με δανεικά πήγα στην Αθήνα να δώσω ένα χρυσαφικό για να πάρω ένα πενηντάρικο και μου λένε ότι προβάλω τα παιδιά μου», πρόσθεσε και επεσήμανε:

«Εμένα ο κόσμος μου είναι τα παιδιά μου. Πώς ξυπνάνε, αν κοιμήθηκαν, που στεναχωριούνται που δεν είμαι εκεί. Λέω να κρατηθώ, δεν με νοιάζει η πείνα ή να σπάσω τα πόδια μου, αρκεί να γυρίσω στη Ραφαέλα και τη Χριστοφορία και να αξίζει τον κόπο. Αυτά μου τα λέει μια γυναίκα που είναι μάνα. Θέλω να προσφέρω στα παιδιά μου, δεν τα πουλάω».

https://streamable.com/559qur