Survivor: «Λύγισε» η Κάτια Ταραμπάνκο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της
Reality TV

Survivor: «Λύγισε» η Κάτια Ταραμπάνκο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Survivor: «Λύγισε» η Κάτια Ταραμπάνκο στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της

Τι είπε για όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο

Τις πρώτες δηλώσεις μέσω Skype στην εκπομπή Love It έκανε η Κάτια Tαραμπάνκο που αποχώρησε από το Survivor. Η πιο δημοφιλής παίκτρια των «Διασήμων» μίλησε για την περιπέτεια υγείας, για τους συμπαίκτες της, το «κλεμμένο» ρύζι και τη στάση του Περικλή Κονδυλάτου. Ενώ, «λύγισε» μιλώντας για την οικογένειά της που της έλειψε πολύ.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Με πρόδωσε το μόνο 45 κιλά πια κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος γιατί έφυγε η ενέργειά μου γρήγορα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, αλλά οι συνθήκες είναι Survivor γιατί πραγματικά δύσκολες, πεινούσαμε και κοιμόμασταν στο πάτωμα», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο για την περιπέτεια με την υγεία της.

«Στεναχωρήθηκα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τα λόγια του Περικλή Κονδυλάτου ανέφερε: «”Σκουλήκια” είναι μια άσχημη λέξη να χρησιμοποιείς. Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα όταν βγούμε κάποια στιγμή να τον ρωτήσω» και συνέχισε: «Τις λατρεύω και τις θαυμάζω τις γυναίκες. Επειδή είναι παιχνίδι αγωνισμάτων ψήφιζα τους αδύναμους. Δεν μπορούν να με κρίνουν ότι δεν αγαπώ τις γυναίκες. Δεν ήθελα να διώξω όλες τις γυναίκες για να μείνω μόνη μου».

Για το θέμα της στρατηγικής είπε: «Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Φαίνεται πως έκανα κάτι λάθος για να είναι 8 άτομα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ τα λέγαμε μια χαρά. Χάρηκα που ήρθε στην ομάδα μια δυνατή παίκτρια. Αρχηγός δεν ήθελα να το παίξω ποτέ»

Για το «κλεμμένο» ρύζι ανέφερε: «Ήταν εγωιστικό να μην μοιραστώ κάτι με την ομάδα μου. Η λέξη δωροδόκησα είναι βαριά. Δεν τον δωροδόκησα, απλώς ο Πάνος Καλίδης με είδε ένα μεσημέρι, πριν να αρχίσει να καταρρέει το σώμα μου, να μαγειρεύω το ρύζι και το μοιράστηκα μαζί του. Με τον Πάνο είχαμε φάει ξανά μαζί ένα μεσημέρι».

«Μου λείπει η καρύδα και ο στίβος μάχης», είπε τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο και «λύγισε» μιλώντας για τους ανθρώπους που της έλειψαν: «Πίστευα ότι δεν θα προλάβουν να μου λείψουν πάρα πολύ. Μου έλειψαν πολύ οι άνθρωποί μου. Σκέφτηκα τη μαμά και με πήραν τα ζουμιά».

https://streamable.com/3hsrk8