Survivor – μαμά Μαριαλένας: «Αν τα ξαναβρεί με τον Σάκη θα είναι άξια της μοίρας της»
Νέα

Survivor – μαμά Μαριαλένας: «Αν τα ξαναβρεί με τον Σάκη θα είναι άξια της μοίρας της»

Survivor – μαμά Μαριαλένας: «Αν τα ξαναβρεί με τον Σάκη θα είναι άξια της μοίρας της»

Ευτυχισμένη που επέστρεψε η κόρη της από το Survivor, ύστερα από περίπου 7 μήνες εμφανίστηκε η μητέρα της Μαριαλένας, Γεωργία Χαραλαμποπούλου, η οποία ξενύχτησε μέχρι το πρωί με την κόρη της, για να συζητήσουν όσα έχουν συμβεί στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η κ. Γεωργία αποκάλυψε όσα της είπε η Μαριαλένα για το τι συμβαίνει με τον Σάκη Κατσούλη και τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον, ενώ δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να είναι εκείνος ο νικητής.

«Δεν είναι μαζί τα παιδιά. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Τη ρώτησα και μου είπε ότι ήταν ανάμεσα σε αγνώστους, είδε ένα γνωστό πρόσωπο και ο ένας στήριξε τον άλλον. Μου είπε ότι παρεξηγήθηκε όλο αυτό και ότι η αγάπη δεν ήταν ερωτική» σχολίασε στο «Πρωινό» και συνέχισε για τα όσα τις μετέφερε ο Τριαντάφυλλος κατά την επιστροφή του:

«Δεν ίσχυαν αυτά που μας είπε, έλεγε τα δικά του. Από εδώ και πέρα η Μαριαλένα και ο Σάκης θα κοιμούνται χώρια. Εγώ θα της πω ότι αν τον θέλει, ας προχωρήσει αλλά θα είναι άξια της μοίρας της αν γίνει κάτι. Δεν το πιστεύω. Εγώ δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της, αλλά όταν βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω».

«Όταν βγει ο Κατσούλης θα τον κοιτάξω στα μάτια και θα του πω “έκανες σφάλμα”. Αν θέλει η Μαριαλένα να είναι μαζί, με την ευχή μου, αλλά να τη σεβαστεί. Είμαι πολύ θυμωμένη με την άλλη πλευρά. Κατά τη διάρκεια του χωρισμού τους, η Μαριαλένα έκανε προσπάθεια να είναι πάλι μαζί κι εκείνος ήταν απόλυτος. Δεν ήθελε να τη δει καν, την είχε μπλοκάρει από παντού, μη μου πεις ότι ξαφνικά την αγάπησε.  Ήθελε να φτιάξει τη δουλειά του και τα μαγαζιά του».

Οι δύο οικογένειες στον ημιτελικό καθόντουσαν δίπλα δίπλα, ωστόσο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα. «Δεν μιλήσαμε καν. Όταν ο Σάκης έμαθε ότι θα πήγαινε στον Άγιο Δομίνικο δεν ήρθε καν να μου πει αν θέλω να της μεταφέρει κάτι. Πήρε τηλέφωνο τον Γιώργο Λιβάνη, ειρωνικά, αντί να πάρει εμένα και του είπε “θα πάω στον Άγιο Δομίνικο και θα σου κάνω δώρο και ένα spa”. Αυτά δεν είναι αντρίκεια πράγματα. Ο άντρας δεν φαίνεται έτσι».

Όπως αποκάλυψε η μαμά της Μαριαλένας, η παίκτρια του Survivor δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με τον Γιώργο Λιβάνη αλλά θα το κάνει.

«Δεν θέλω τη συγγνώμη του Σάκη, θέλω να μου εξηγήσει. Νιώθω ότι με κοροϊδεύει. Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ, νιώθω ότι έχει 1.000 πρόσωπα. Δεν θα ήθελα να κερδίσει το Survivor ο Σάκης».

https://streamable.com/njj7ar

«Εγώ είμαι απλή, δεν έχω τον λόγο όπως τον έχει η Μίνα Κατσούλη και φαίνομαι πιο μείον και κακιά. Εγώ γίνομαι σκύλα για τα παιδιά μου, όταν τα δουλεύουν και δεν υπολογίζω το κόστος που θα έχω», σχολίασε η μαμά της Μαριαλένας, μετά τα όσα άκουσε από την αδερφή του Σάκη.

«Έπαιρνα μηνύματα από τους φίλους του Σάκη που έμπαιναν σε προσωπικά θέματα. Οι δικοί του έβαλαν τους φίλους, για να μην φαίνονται αυτοί, να τα πουν εκείνοι. Δεν ήταν βελούδινος ο χωρισμός τους. Η αδερφή του Σάκη λέει ότι δεν ανακατεύεται στα προσωπικά του, εγώ ανακατεύτηκα γιατί άκουσα πολλά για την κόρη μου».

Για τον υπήρξε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του χωρισμού: «Δεν ξέρω, αφήστε το αυτό».

https://streamable.com/xwsk7l