Survivor: Μεγάλο ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε
Reality TV

Survivor: Μεγάλο ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε

Survivor: Μεγάλο ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα κέρδισε

Ο τεράστιος κύβος δυσκόλεψε τις δύο ομάδες

Αγώνισμα φαγητού ήταν το σημερινό στο Survivor, με τις δύο ομάδες να «μάχονται» για ένα πλούσιο πρωινό!

Μπλε και κόκκινοι βρέθηκαν μπροστά σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό στίβο μάχης, τον οποίο έπρεπε να περάσουν σπρώχνοντας έναν τεράστιο κύβο. Οι άντρες είχαν βοήθεια από έναν συμπαίκτη τους και οι γυναίκες από δύο.

Ο αγώνας

Με άνεση φάνηκε να ξεκινάει την αναμέτρηση η κόκκινη ομάδα, ωστόσο η μπλε «ξύπνησε» νωρίς και κατάφερε να φέρει τα πράγματα στα ίσια.

Ο Γιώργος Κόρομι νίκησε τον Αλέξη Παππά, η Μαριαλένα ισοφάρισε κόντρα στην Καρολίνα, Παύλος και Νικολέτα κέρδισαν Τζέιμς και Άννα Μαρία αντίστοιχα, ενώ η Ελευθερία Ελευθερίου ισοφάρισε για το 3-3 απέναντι στη Μαριάνθη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έβαλε τους «κόκκινους» μπροστά για το 4-3.

https://streamable.com/dz9av6

Ο Κώστας Παπαδόπουλος επικράτησε το Αλέξη Παππά για το 5-3, η Μαριαλένα μείωσε σε 5-4 απέναντι στην Ελένη και ο Σάκης έκανε το 5-5 κόντρα στον Κόρομι. Η Νικολέτα έκανε το 6-5, ο Ηλίας κέρδισε τον Τζέιμς, όμως η Άννα Μαρία μείωσε κόντρα στη Μαριάνθη για το 7-6. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έκανε το 8-6 κόντρα στον Νίκο Μπάρτζη , ενώ η Μαριαλένα νίκησε τη Μαριάνθη για το 8-7.

https://streamable.com/lo4e8p

Το 8-8 για τους «μπλε» πέτυχε ο Σάκης Κατσούλης απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο.

https://streamable.com/5kv0gv

Η Άννα Μαρία νίκησε τη Νικολέττα για το 9-8, ο Ηλίας ισοφάρισε για το 9-9 κόντρα στον Νίκο, ενώ στο flag race, η μπλε ομάδα πήρε τη μεγάλη νίκη με τους Σάκη και Μαριαλένα να συνεργάζονται άψογα.

https://streamable.com/lmuyii