Survivor: Μήνυση και αγωγή από τη Σοφία Μαργαρίτη κατά της εταιρείας παραγωγής
Νέα

Survivor: Μήνυση και αγωγή από τη Σοφία Μαργαρίτη κατά της εταιρείας παραγωγής

Survivor: Μήνυση και αγωγή από τη Σοφία Μαργαρίτη κατά της εταιρείας παραγωγής

Αυτός είναι ο λόγος

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Σοφία Μαργαρίτη, μήνυσε την εταιρεία παραγωγής, καταγγέλοντας αδιαφορία και αμέλεια για τους τραυματισμούς της, που οδήγησαν στην απόχώρησή της.

Ο δικηγόρος της Σοφίας Μαργαρίτη, Απόστολος Λύτρας, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για τη μήνυση που θα κατατεθεί.

«Η κ. Μαργαρίτη συμμετείχε στο γνωστό ριάλιτι και κάποια στιγμή τραυματίστηκε στο πόδι της. Όταν τραυματίστηκε, δεν την πήγαν καν σε γιατρό, την πήγαν σε κάποιον που της συστήθηκε ως νοσηλευτής, της είπε ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα και ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, να έχει συντριπτικό κάταγμα, απώλεια χόνδρου, να της τοποθετήσουν βίδα για να στηρίξουν το δάχτυλό της και να της δημιουργήσει μετατραυματική αρθρίτιδα. Δεν μπορεί να περπατήσει καλά», ανέφερε αρχικά.

«Για δικούς της λόγους η εταιρεία παραγωγής δεν την άφηνε να φύγει. Της είπαν ότι από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα δε μπορεί να αποχωρήσει. Η παραγωγή όφειλε να την πάει στο νοσοκομείο, να βγάλει ακτινογραφία και να εκτιμήσουν την κατάσταση. Ο νοσηλευτής της τοποθέτησε μία μπότα από γύψο που δεν είχε καμία σχέση με το κάταγμα»,

»Όταν επέστρεψε της εξήγησαν ότι αυτό συνέβη όταν συνέχισε. Με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει, η παραγωγή είχε υποχρέωση να την μεταφέρει στο νοσοκομείο, το οποίο και δεν συνέβη. Το πιο σοβαρό ήταν ότι αυτός ο κύριος που την εξέτασε δεν ήταν γιατρός», πρόσθεσε.

«Έχει σταλεί εξώδικο από το οποίο ζητάμε την αποκατάσταση της βλάβης της υγείας της. Απάντησαν ότι δεν είναι δική τους ευθύνη και θα οδηγηθούμε στα δικαστήρια», είπε ο κ. Λύτρας.