Survivor: Ντέρμπι που κρίθηκε στα… πέναλτι – Ποια ομάδα κέρδισε
Reality TV

Survivor: Ντέρμπι που κρίθηκε στα… πέναλτι – Ποια ομάδα κέρδισε

Survivor: Ντέρμπι που κρίθηκε στα… πέναλτι – Ποια ομάδα κέρδισε

Τα δύο φάουλ των Αλέξη και Chris αποδείχτηκαν «μαχαιριά» για τους «μπλε»

Δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είχε το αποψινό πρόγραμμα για το Survivor, το οποίο ωστόσο δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την μπλε ομάδα.

Αλέξης Παππάς και Chris Σταμούλης ανακοίνωσαν ότι δεν θα αγωνιστούν και ως εκ τούτου, η ομάδα τους τιμωρήθηκε με δύο πέναλτι, με αποτέλεσμα ο Πάνος Καλίδης να αναγκαστεί να παίξει 4 φορές.

Όσον αφορά στην κόκκινη ομάδα, η Καρολίνα έμεινα για δεύτερη μέρα εκτός, λόγω προβλήματος στο πόδι.

Ο αγώνας

Η πρώτη αναμέτρηση ήταν αυτή ανάμεσα σε Γιώργο Ασημακόπουλο και Πάνο Καλίδη, με τον πρώτο να πετυχαίνει το 1-0. Η Μαριάνθη σημείωσε το 2-0 απέναντι στη Μαριαλένα και ο Ηλίας Μπόγδανος συνέχισε το σερί για το 3-0 κόντρα στον Σάκη Κατσούλη.

Οι «μπλε» φάνηκε να ξυπνάνε, με τον Νίκο Μπάρτζη, την Άννα Μαρία και τον Τζέιμς να ισοφαρίζουν σε 3-3, απέναντι σε Κώστα, Νικολέττα και Τριαντάφυλλο αντίστοιχα.

Στη μονομαχία ανάμεσα σε Πάνο Καλίδη και Ηλία, ο δεύτερος σημείωσε το 4-3.

https://streamable.com/d4q16w

Η Ελένη επικράτησε της Ελευθερίας για το 5-3 και ο Παύλος Γαλακτερός νίκησε τον Γιώργο Ταβλαδάκη για το 6-3. Η Χριστίνα μείωσε σε 6-4 απέναντι στη Σοφία, ενώ ο Ασημακόπουλος πέτυχε το 7-4 κόντρα στον Πάνο Καλίδη.

Στα δεύτερα ματσαρίσματα ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Chris και τον Αλέξη Παππά αν έχουν αλλάξει γνώμη, με τους δυο τους να εμμένουν στην απόφασή τους.

Ο Νίκος Μπάρτζης έπαιξε με τον Τριαντάφυλλο και ηττήθηκε, με τους «κόκκινους» να πετυχαίνουν το 8-4.  Μαριαλένα και Νικολέττα βρέθηκαν αντιμέτωπες, με την πρώτη να μειώνει σε 8-5.

Ο Σάκης Κατσούλης έκανε το 8-6 για τους μπλε απέναντι στον Γιώργο Κόρομι και η Σοφία το 9-6 απέναντι στην Άννα Μαρία.

https://streamable.com/fsq1tn

Ο Ταβλαδάκης πέτυχε το 9-7 κόντρα στον Γιώργο Κοψιδά. Οι μπλε έφτασαν στο 9-8.

https://streamable.com/g6pjqg

Ο Ηλίας Μπόγδανος αγωνίστηκε απέναντι στον Πάνο Καλίδη, με τον πρώτο να τελειώνει το αγώνισμα με 10-8 για τους κόκκινους.

Η μπλε ομάδα παρά την ήττα άρχισε να τραγουδά, με τους Αλέξη και Chris να κοιτάζουν από μακριά γελώντας.

https://streamable.com/s0h6c3