Survivor: Ο Άρης σφράγισε τη νίκη των Μπλε με 12-9 – Η  ιπποτική κίνηση του Απόστολου Ρουβά και η «χυδαιότητα» της Ασημίνας – Πυρ ομαδόν εναντίον της για την απρέπειά της
Reality TV

Survivor: Ο Άρης σφράγισε τη νίκη των Μπλε με 12-9 – Η ιπποτική κίνηση του Απόστολου Ρουβά και η «χυδαιότητα» της Ασημίνας – Πυρ ομαδόν εναντίον της για την απρέπειά της

Survivor: Ο Άρης σφράγισε τη νίκη των Μπλε με 12-9 – Η  ιπποτική κίνηση του Απόστολου Ρουβά και η «χυδαιότητα» της Ασημίνας – Πυρ ομαδόν εναντίον της για την απρέπειά της

Κανείς δεν την πίστεψε ότι δεν έβρισε τον Άρη

Ο Άρης Σοϊλέδης με την τρομερή ευστοχία του σφράγισε τη νίκη  με 12-9 των Μπλε κόντρα στους Κόκκινους στον αγώνα επάθλου του Survivor.

Αντίπαλός του ήταν ο μελλοντικός του κουμπάρος, Απόστολος Ρουβάς ο οποίος σε μια κίνηση ιπποτισμού μετά τον αγώνα αγκάλιασε τον συναθλητή του.

Τα νεύρα της Ασημίνας ήταν φανερά. Η παίκτρια δεν έχει μάθει να χάνει και φυσικά δεν ήταν καθόλου έτοιμη να δεχτεί κριτική.

Ο Άρης μπροστά στον Γιώργο Λιανό ανέφερε το περιστατικό με τα απρεπή λόγια της στον αγώνα.

«Είμαι χαρούμενος που θα φάμε αλλά θέλω να πω στην Ασημίνα ότι είμαστε 3 μήνες εδώ μέσα και πρέπει να σταματήσεις να είσαι προκλητικά αγενής. Σου δίνω μια συμβουλή σαν φίλος σου και μεγαλύτερος. Είχε δοθεί ένας κανόνας να παρκάρουμε τον ζυγό. Ήρθε η Ασημίνα και πέταξε τον ζυγό και θεώρησα ότι ήταν λάθος. Επειδή παραπονέθηκα γυρνάει και βρίζει προς εμένα. Μπορεί να το επιβεβαιώσει η ομάδα».

Η Ασημίνα το αρνήθηκε και όταν οι Μπλε έπεσαν να τη φάνε, ζήτησε συγγνώμη. Όμως επεκτάθηκε και προς τη Σοφιάνα κατηγορώντας την ότι έχει στραφεί εναντίον της.

Σειρά πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας που επιτέθηκε στην Ασημίνα: Λυπάμαι που 22 χρονών κορίτσι αντιδρά με τέτοια χυδαιότητα. Έχω εισπράξει και εγώ τη χυδαιότητά της. Αυτή τη στιγμή δημιουργούμε πρότυπα» της είπε.

Αποτέλεσμα; Η Ασημίνα όπως πάντα έβαλε τα κλάματα!

Η Ασημίνα συνέχισε και στο κιου να ισχυρίζεται ότι δεν έβρισε τον Άρη. «Είπα μια κουβέντα στον αέρα» είπε με τη Ναυσικά να την παρηγορεί λέγοντάς της ότι θέλουν να της ρίξουν την ψυχολογία.

https://twitter.com/fmichaelcy18/status/1506742702767022092

https://twitter.com/FashionExpert15/status/1506740900042530817