Survivor – Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – Το παιχνίδι γίνεται ατομικό
Reality TV

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Survivor – Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη – Το παιχνίδι γίνεται ατομικό

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής του ριάλιτι στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού;

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή και ο Νίκος Μπάρτζης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης. Ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Survivor για λόγους υγείας.

«Ο Νίκος Μπάρτζης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Δυστυχώς ο τραυματισμός του είναι τέτοιος που θα τον κρατήσει εκτός στίβου μάχης για αρκετό καιρό. Παρόλο που η παραγωγή του πρότεινε να παραμείνει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί όποτε οι συνθήκες το επιτρέψουν, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει: «Πάει αυτός».

Οι τρεις παίκτες της Μπλε ομάδας: Κόρομι, Μαριαλένα και Ελένη Χαμπέρη μίλησαν για την αποχώρηση του Νίκου.

Με τη σειρά της και η κόκκινη ομάδα αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μπάρτζη με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει πως η ανακοίνωση αυτή ήταν μια «βόμβα μεγατόνων».

Το γεγονός ότι η μπλε ομάδα έμεινε με 3 παίκτες οδήγησε φυσικά σε αλλαγές στο παιχνίδι…

Το Survivor γίνεται ατομικό

«Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη το Survivor αλλάζει», είπε ο Γιώργος Λιανός και ανακοίνωσε πως το παιχνίδι γίνεται πια από ομαδικά, ατομικό.

Από εδώ και πέρα και η προσπάθειά σας γίνεται πιο ατομική, αλλά όχι σε όλα τα αγωνίσματα. Στα αγωνίσματα ασυλίας ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του, ενώ στα αγωνίσματα φαγητού και επικοινωνίας θα χωρίζεστε σε δυο ομάδες, διαφορετικές σε κάθε αγώνισμα, επιλέγοντας δυο αρχηγούς κάθε φορά».

Οι παίκτες του ριάλιτι αποκάλυψαν πως θα βάλουν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη Μαριαλένα να αναφέρει πως δεν ξέρει πώς θα γίνει να είναι και πάλι συμπαίκτρια με τον Σάκη Κατσούλη.

https://streamable.com/ql7dc0