Survivor: Οι φόβοι της Μαριαλένας για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας
Reality TV

Survivor: Οι φόβοι της Μαριαλένας για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Survivor: Οι φόβοι της Μαριαλένας για το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας

Όλα ανατρέπονται απόψε στο Survivor

Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον οι παίκτες του Survivor που περιμένουν την επιστροφή στην Ελλάδα και τα live στο Γαλάτσι για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

Πριν από την τελική τετράδα, όμως, απόψε καλούνται να παίξουν τον τελευταίο αγώνα ασυλίας, ο οποίος και θα διαμορφώσει την τριάδα των υποψηφίων προς αποχώρηση. Προς το παρόν, υποψήφιοι είναι ο Σάκης Κατσούλης που υπέδειξε ο Γιώργος Κόρομι, αλλά και ο Γιώργος Ασημακόπουλος που υπέδειξε ο Σάκης Κατσούλης.

Ωστόσο, σε περίπτωση που η αποψινή ασυλία πάει στον Σάκη Κατσούλη, τότε αυτός θα μπορέσει να υποδείξει έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση και ταυτόχρονα –έχοντας διπλή ασυλία- να εξαιρεθεί και ο Γιώργος Κόρομι να επιλέξει έναν άλλο παίκτη.

Όπως είναι αναμενόμενο, αυτό προκάλεσε ένα ακόμη άγχος στη Μαριαλένα που ξέρει πως είτε νικήσει ο Σάκης, είτε κάποιος από τους amigow, εκείνη θα βρεθεί στον τάκο. Ο μόνος τρόπος για να «σωθεί» είναι να κερδίσει στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας.

«Αν βρεθώ σήμερα με τον Σάκη στον τελικό -που το εύχομαι- σίγουρα προτιμώ να πάρει ο Σάκης την ασυλία από τους amigos, προτιμώ να είμαι μόνη στον τάκο, παρά να είμαστε και οι δυο. Θα δώσω τα δυνατά μου για να τον κερδίσω, να τον πετσοκόψω και να κερδίσω την ασυλία», είπε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

«Αν το θέλει το κάρμα να βγω υποψήφια, ας βγω. Τι να κάνω βρε Σάκη μου», είπε η Μαριαλένα στον Σάκη και ανέφερε πως μονόδρομος για να μην βγει υποψήφια είναι η νίκη στην ασυλία.

https://streamable.com/2143oh