Survivor: Όλη η αλήθεια πίσω από την κόντρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Ασημίνα Ιγγλέζου
Reality TV

Survivor: Όλη η αλήθεια πίσω από την κόντρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Survivor: Όλη η αλήθεια πίσω από την κόντρα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με την Ασημίνα Ιγγλέζου

Τι αποκάλυψε ο Πέτρος Νάζος που έχει συνεργαστεί και με τις δυο

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο Πέτρος Νάζος του Mykonos Live Tv μετά το ξέσπασμα της Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο Love It για την πρώην συμπαίκτριά της στο Survivor, Ασημίνα Ιγγλέζου. Η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, αποκάλυψε ότι δεν θέλει να έχει καμιά επαφή με την Ασημίνα, την οποία και χαρακτήρισε ως «διπρόσωπη».

«Την Ασημίνα τη χαιρέτησα ξινά, όπως ήταν ξινή. Η Ασημίνα είχε πει στον συνεργάτη μου Πέτρο Νάζο ότι θέλει να γίνει παρουσιάστρια. Ήθελε να πάρει τη θέση μου, σαν να ζήλευε τη δική μου ιδιότητα. Μάλλον η Ασημίνα, επειδή ήθελε διακαώς να γίνει παρουσιάστρια ή δημοσιογράφος ήθελε να με αφανίσει. Καλύτερα να ψήφιζε τον εαυτό της παρά εμένα. Δεν θέλω να έχω καμιά επαφή, γιατί είναι διπρόσωπη», είχε δηλώσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ποια είναι όμως, η αλήθεια;

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ο Πέτρος Νάζος αποκάλυψε: «Η Ασημίνα πάντα είχε στο πίσω μέρος του μυαλού της να ασχοληθεί με την παρουσίαση. Γι’ αυτό και την είχαμε δει και σε μια ιντερνετική εκπομπή του STAR να κάνει την παρουσιάστρια. Και μου είχε πει ότι θα ήθελε να είναι και στη βραδινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στο πάνελ. Κανείς δεν μπορεί να πάρει όμως το “στέμμα” της βασίλισσας της Μυκόνου Ελίζαμπεθ».

Ο Γιάννης Πουλόπουλος με τη σειρά του αποκάλυψε πως οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε καλλιστεία που είχαν γίνει στη Μύκονο και δεν είχα ανταλλάξει ούτε κουβέντα. Με τον Πέτρο Νάζο να επιβεβαιώνει το περιστατικό και να αναφέρει ότι υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσά τους.