Survivor: «Πάτησε» Ελλάδα η Ελένη Χαμπέρη
Ελλάδα

Survivor: «Πάτησε» Ελλάδα η Ελένη Χαμπέρη

Survivor: «Πάτησε» Ελλάδα η Ελένη Χαμπέρη

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρησή της από το reality επιβίωσης

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης έφτασε η Ελένη Χαμπέρη, η οποία αποχώρησε από το Survivor, λίγο πριν από την τελική τετράδα.

Η ξανθιά personal trailer ήταν από τους παίκτες που έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο αφότου είχε ξεκινήσει το reality επιβίωσης και με τη στάση και τη συμπεριφοράς της, είχε κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η Ελένη, πριν την επιστροφή της στην Ελλάδα, παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στο Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου και μάλιστα, τα όσα είπε για τον Σάκη Κατσούλη αιφνιδίασαν.

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια είπε ότι ο Σάκης παίζει με στρατηγική και παρουσιάζει έναν διαφορετικό εαυτό όταν είναι μπροστά στις κάμερες. «Ήθελε να με ρίξει και να με υποτιμήσει» πρόσθεσε στη συνέχεια ενώ όπως είπε τη θεωρούσε αδύναμη τηλεοπτικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη σχολίασε τη σχέση του Σάκη και της Μαριαλένας. «Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι μαζί. Οι εικόνες που βλέπαμε είναι λες και είναι αλλά όταν τους ρωτάγαμε έλεγαν “όχι”, Δεν πιστεύω ότι θα είναι μαζί όταν βγουν από το παιχνίδι. Ίσως είδαν ότι πουλάει το ζευγάρι… Επειδή όπως έχουμε δει το ζευγάρι Βασάλου-Ευρυδίκης πουλούσε, οπότε ίσως το κάνουν γι΄αυτό».

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή της

photo credits: NDP