Survivor – Πελαγία Καζολέα: «Έφτασα 50 κιλά, σοκαρίστηκα όταν με είδα»
Νέα

Survivor – Πελαγία Καζολέα: «Έφτασα 50 κιλά, σοκαρίστηκα όταν με είδα»

Survivor – Πελαγία Καζολέα: «Έφτασα 50 κιλά, σοκαρίστηκα όταν με είδα»

Η συνάντηση με τον Acun Ilicali και η σχέση Ασημίνας - Δάντη

Έναν μήνα έχει επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor η Πελαγία Καζολέα, όμως της φαίνεται λες και έχουν περάσει μόνο λίγες ημέρες.

«Εκεί έχει 4ο βαθμούς και τροπικό κλίμα. Εκεί που είσαι χαλαρός, ξαφνικά κατακλυσμός και βροχή», είπε χαρακτηριστικά και ρωτήθηκε για τον λόγο που συνεχώς κάλυπτε τα μαλλιά της: «Επειδή τα μαλλιά μου είναι ξανθά και ταλαιπωρημένα, ο κομμωτής μου μου είπε να μην τα βρέχω συχνά και να μην τα βλέπει ο ήλιος», δήλωσε στο Happy Dya η πρώην «Μαχήτρια»

«Έχω γυρίσει έναν μήνα και νιώθω ότι έχουν περάσει μόνο 10 μέρες. Ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Η εμπειρία ήταν μαγική αν και δύσκολη. Έχασα 10 κιλά, έφτασα τα 50 και όταν με είδα στο ξενοδοχείο σοκαρίστηκα».

Η Πελαγία ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες δεν δικαιούνταν φέτος κανέναν προσωπικό αντικείμενό τους, ενώ τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, τον είδε μόνο μια φορά στους δύο μήνες, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και να μην  ανησυχούν για την ασφάλειά τους.

Για τη σχέση Ασημίνας – Δάντη: «Μου είχε πει ότι της είχε γράψει τραγούδι και είχαμε και προσπαθούσαμε να μάθουμε αν το έχει βγάλει. Ο Χρήστος Δάντης δεν ήθελε να πάει η Ασημίνα στο Survivor για να μην ταλαιπωρηθεί».