Survivor: Πικρή η γεύση της προδοσίας για τον Μαρτίκα – Πληγώθηκε από τον Ανδρέα –  Ποιος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;
Reality TV

Survivor: Πικρή η γεύση της προδοσίας για τον Μαρτίκα – Πληγώθηκε από τον Ανδρέα – Ποιος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Survivor: Πικρή η γεύση της προδοσίας για τον Μαρτίκα – Πληγώθηκε από τον Ανδρέα –  Ποιος βγήκε πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Η πλειοψηφία των Μαχητών μίλησε

Στα πάνω τους είναι η μπλε ομάδα εδώ και δύο εβδομάδες που πλην ελάχιστων εξαιρέσεων δεν έχουν αφήσει νίκη για νίκη στους στίβους μάχης.

Η ομάδα έχει «δέσει» και φαίνεται εκ του αποτελέσματος στα σκορ.

Το ίδιο δεν ισχύει και για την κόκκινη ομάδα που έχουν να δουν άσπρη μέρα εδώ και πολύ καιρό και η ψυχολογία τους είναι πολύ κακή.

Σίγουρα δεν βοηθάει το γεγονός ότι έχουν μείνει και τόσες ημέρες νηστικοί καθώς ως γνωστόν «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει».

Γι΄αυτό και στον αγώνα ασυλίας έπρεπε να καταβάλλουν διπλάσια προσπάθεια για να «γυρίσουν» το παιχνίδι.

Το αγώνισμα ήταν πολύ απαιτητικό για την πρώτη ασυλία αλλά από την αρχή φύσηξε ούριος άνεμος για τους Διάσημους που πήραν και τη νίκη.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα νέα στατιστικά εμφάνισης των παικτών.

Στη συνέχεια έδωσε το βήμα στους Μαχητές να μιλήσουν για το πώς κυλάνε τα πράγματα στην ομάδα τους.

Μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας είπε πως τα πιο κοντινά του άτομα είναι ο Σάββας και η Μαίη με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθεί ο Μαρτίκας που τον είχε για καλό του φίλο. Δεν του άρεσαν καθόλου όσα άκουσα και έκανε λόγο για αχαριστία.

Ο Ανδρέας έσπευσε να τα μπαλώσει και εξήγησε πως ναι μεν νιώθει από την αρχή δέθηκε περισσότερο με τα άλλα παιδιά αλλά ο τρίτος πιο κοντινός του άνθρωπος στο παιχνίδι είναι ο φαρμακοποιός.

«Μου κάνει εντύπωση που με ακυρώνει τόσο απροκάλυπτα. Τον έχω στηρίξει απέναντι σε μία κατάφωρη αδικία που αντιμετώπιζε με κίνδυνο να αποχωρήσω εγώ άσχετα αν έφυγε η Πελαγία. Μου κάνει εντύπωση ότι ξεχωρίζει τη Μαίη και τον Σάββα νομίζω ότι κάπου δεν πρέπει να αδικήσει κάποιους που τον ΄χουν στηρίξει εκτός από την ειλικρίνεια που έχω ιδιαίτερη ευαισθησία, έχω ευαισθησία και στην αχαριστία.

Στο διά ταύτα του συμβουλίου οι Μπλε ένας ένας πήγαν στην κάλπη και έδωσαν την ψήφο τους. Η πλειοψηφία ψήφισε τον Μαρτίκα που είναι και ο πιο αδύναμος αγωνιστικά και έτσι βγήκε πρώτος στον τάκο για αυτή την εβδομάδα.