Survivor: Πραγματικό ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα πήρε τη νίκη;
Νέα

Survivor: Πραγματικό ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα πήρε τη νίκη;

Survivor: Πραγματικό ντέρμπι στον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα πήρε τη νίκη;

Αγώνισμα συνεργασίας για μερικά κομμάτια πίτσα!

Έναν εντελώς διαφορετικό στίβο μάχης είχαν να αντιμετωπίσουν στο αγώνισμα επάθλου οι παίκτες του Survivor, με τους δύο συμπαίκτες να πρέπει να συνεργαστούν έτσι ώστε ο 3ος να φτάσει και να πετύχει τον στόχο.

«Κόκκινοι» και «μπλε» αγωνίστηκαν για να φάνε πίτσα, με το ματς να εξελίσσεται σε ντέρμπι!

Ο αγώνας

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Περικλή Κονδυλάτο και τον Τζέιμς Καφετζή, με τον πρώτο να παίρνει την πρώτη νίκη. Η Μαριπόσα από την άλλη ισοφάρισε κόντρα στην Ανθή Σαλαγκούδη.

https://streamable.com/9uk86q

Ο Chris Σταμούλης πέτυχε το 2-1 απέναντι στον Κώστα Παπαδόπουλο και η Ασημίνα το 2-2 κόντρα στην Ελευθερία Ελευθερίου, με την πρώτη να βγάζει τα «πιστόλια» για να ενοχλήσει τους «μπλε». Ο Γιώργος Ασημακόπουλος νίκησε τον Νίκο Μπάρτζη για το 3-2.

https://streamable.com/17fh2q

Η Σοφία πέτυχε το 4-2 για τους «κόκκινους» απέναντι στη Μαριαλένα, ο Γιώργος Κοψιδάς ηττήθηκε από τον Πάνο Καλίδη και η Βαλέρια Χοψονίδου έχασε από τη Μαριάνθη Κάσδαγλη για το 5-3.

https://streamable.com/sx54na

Ο Αλέξης Παππάς μείωσε για το 5-4 κόντρα στον Γιώργο Κόρομι, ο Τζέιμς έφερε το ματς στα ίσια για το 5-5 απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο και η Μαριαλένα έβαλε μπροστά τους «μπλε» με 6-5. Το 6-6 έφερε ο Γιώργος Κοψιδάς στη «μάχη» με τον Αλέξη Παππά.

https://streamable.com/th3ale

Η Βαλέρι Χοψονίδου κέρδισε για το 7-6 την Ανθή Σαλαγκούδη, ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος νίκησε τον Chris Στασμούλη για το 7-7. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη προπορεύτηκε στο αγώνισμα απέναντι στην Άννα Μαρία Βέλη, ωστόσο έχασε και οι «μπλε» πήραν προβάδισμα για το 8-7.

https://streamable.com/3dv00z

«Τιτανομαχία στον Άγιο Δομίνικο», όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, με τους Τριαντάφυλλο και Πάνο Καλίδη, με τον πρώτο να παίρνει εύκολα τη νίκη κάνοντας το 2/2 στον τελικό στόχο και το 8-8.

https://streamable.com/zoovwu

Η Έλενα Μαριπόσα πέτυχε το 9-8 απέναντι στη Σοφία και ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν… άχαστος για το 9-9 κόντρα στον Νίκο Μπάρτζη. Τη νίκη πήρε τελικά ο Τζέιμς απέναντι στον Γιώργο Κοψιδά, με τους «μπλε» να κερδίζουν το έπαθλο.

https://streamable.com/ogjn58