Survivor – Σάββας Κάλφας: Αποκάλυψε τον καβγά με τον Γιώργο Κατσαούνη που δεν είδαμε ποτέ – «Παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια»
Νέα

Survivor – Σάββας Κάλφας: Αποκάλυψε τον καβγά με τον Γιώργο Κατσαούνη που δεν είδαμε ποτέ – «Παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια»

Survivor – Σάββας Κάλφας: Αποκάλυψε τον καβγά με τον Γιώργο Κατσαούνη που δεν είδαμε ποτέ – «Παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια»

Η Μυριέλλα και η πονηρή Σοφιάννα

Από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor στον καναπέ του Love It βρέθηκε ο Σάββας Κάλφας, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης.

Ο πρώην παίκτης των «Μαχητών» μίλησε για το πώς έζησε στο νησί της Καραϊβικής, αναφέρθηκε στις αποκαλύψεις της Μυριέλλας και τους τσακωμούς με τον Γιώργο Κατσαούνη, αλλά και στην αντιπάθειά του στη Σοφιάννα.

«To ριάλιτι δεν είναι για εμένα. Μου στοίχισε πάρα πολύ το γεγονός ότι δεν έβλεπα ποτέ Survivor στη ζωή μου και τα μάθαινα όλα εκεί πέρα. Νόμιζα ότι θα είναι πιο απλά. Μόλις κατάλαβα ότι θα πρέπει να κρίνεις τη συμπεριφορά του άλλου, το έκανε μία δύο τρεις φορές αλλά με δυσκόλεψε πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο Σάββας Κάλφας και αναφέρθηκε στο σκηνικό με τη Μυριέλλα και τον Κατσαούνη, όταν η πρώτη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος της ζήτησε να βγάλει στον τάκο κάποιον δυνατό παίκτη από τους «Διάσημους» και τελικά βρέθηκε και ο ίδιος να κατηγορείται.

«Όσα έχω πει για τον Γιώργο Κατσαούνη τα πιστεύω ακόμα. Με ζόρισε πάρα πολύ όταν δεν βγήκε να παραδεχτεί αυτό που έγινε με τη Μυριέλλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήρθε και μου είπε θα πάω να πω στη Μυριέλλα να βγάλει έναν πιο δυνατό παίκτη για να ζορίσουμε τη Σοφιάννα και την Ασημίνα και εγώ ομολογώ πως δεν τον σταμάτησα και όχι μόνο δεν τον σταμάτησα, του είπα να κάνει ότι νιώθει.

Ήμουν σε μία φάση που πειραματιζόμουν με το παιχνίδι. Εγώ δεν το ζήτησα ποτέ από τη Μυριέλλα, πρέπει να είσαι Κατσαούνης για να το ζητήσεις. Η Μυριέλλα είχε πει ότι αυτό που της ζήτησε ο Γιώργος είναι δύσκολο, αλλά θα το σκεφτεί. Πιάνουμε συζήτηση και την ρωτάω “ποιον θα βγάλεις;” και εκεί την πάτησα. Όταν η Μυριέλλα αποκάλυψε τη στιχομυθία στο συμβούλιο με έλουσε κρύος ιδρώτας», περιέγραψε ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας».

Αναφορικά με τη Σοφιάννα και με το γεγονός ότι κατηγορήθηκε ότι «κλέβει» το φαγητό στην καλύβα, απάντησε: «Με τη Σοφιάννα κόψαμε την καλημέρα από την αρχή γιατί ήταν η πιο πονηρή μέσα στο παιχνίδι. Της έχω δείξει την αντιπάθειά μου. Ανυπομονούσα να βγω για να δω το επεισόδιο με του συμβούλιο όπου προέκυψε ο καβγάς με το φαγητό για να δω τη στάση τους σώματός της. Και βλέπω τη Σοφιάννα να την κατηγορούμε για ότι χειρότερο και εκείνη να δαγκώνετε και να κάνει κάτι τέτοια. Λέω τι φάση, ηδονίζεται?».

Ο Σάββας Κάλφας αποκάλυψε και έναν έντονο τσακωμό που είχε με τον Γιώργο Κατσούνη, ο οποίος δεν μεταδόθηκε ποτέ. «Μετά το συμβούλιο με το φαγητό κάποιος μετέφερε στον Γιώργο Κατσαούνη ότι τον είπα άνανδρο και μόλις το άκουσε αυτό έγινε ένας πολύ μεγάλος τσακωμός και έχασα και εγώ τον έλεγχο και ο Γιώργος, παραλίγο να πιαστούμε στα χέρια αλλά ευτυχώς δεν καταγράφηκε αυτό ποτέ. Ήταν η πιο έντονη στιγμή μας. Ο Γιώργος μου ζήτησε να βγω στην εκπομπή σας και να του ζητήσω δημόσια συγγνώμη για όσα συνέβησαν και εγώ του είπα ότι δεν πρόκειται», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον Σπύρο Μαρτίκα και τη συμπεριφορά του, δήλωσε: «Έφυγε ο Μπέλλος, τα βρίσκαμε πάρα πολύ και με στήριξε ο Σπύρος. Έπαιξε ένα αναπόσπαστο ρόλο, με στήριξε πάρα πολύ συναισθηματικά και τον ευχαριστώ για αυτό. Αλλά…υπάρχει ένα, αλλά. Κάθε φορά που φτάναμε λίγο πριν από τις μέρες αποχώρησης ξεκινούσε και έκανε αυτό… πήγαινε λίγο προς τα κορίτσια, τις έπιανε, τις μιλούσε, τις καθοδηγούσε και αυτό ήταν κάτι που δεν μου άρεσε και του το έλεγα. Δεν τον σταματούσε, δεν το παραδεχόταν ότι το κάνει για το πραγματικό σκοπό. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Ό,τι γίνεται από πίσω υπάρχει κάποιος σκοπός».

«Έχει καταλάβει το ρόλο του, οι κοινωνικές του δεξιότητες είναι απίστευτες! Αντιλαμβάνεται πλήρως δηλαδή η κάθε του πράξη τι αντίκτυπο θα έχει εδώ στην Ελλάδα. Είναι πανέξυπνος , όλο αυτό προκύπτει από τη νοημοσύνη του. Νομίζω ότι δεν τον αγγίζει η αρνητική κριτική και νομίζω ότι αυτό τον καθιστά πάρα πολύ καλό στις κοινωνικές του δεξιότητες, δεν τους αγγίζει. Ό,τι και να τους πεις, δεν τους αλλάζεις την ψυχοσύνθεσή τους», πρόσθεσε.