Survivor – Spoiler : Αποχώρησε οικειοθελώς o Πάνος Καλίδης;
Reality TV

Survivor – Spoiler : Αποχώρησε οικειοθελώς o Πάνος Καλίδης;

Survivor – Spoiler : Αποχώρησε οικειοθελώς o Πάνος Καλίδης;

Τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα»

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών πως ο Πάνος Καλίδης σκεφτόταν να αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» πως ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να έχει πράγματι αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο Πάνος Καλίδης θέλησε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς θεώρησε ότι το παιχνίδι δεν του έκανε πια καλό στην εικόνα του.

Το τελευταίο επεισόδιο του Survivor ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό. Οι ψηφοφορίες έσπειραν τη διχόνοια και στις δύο ομάδες, με πολλούς παίκτες να απομονώνονται. Στον τάκο έφτασαν ο Γιώργος Ταβλαδάκης, η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ο Τριαντάφυλλος και ο Νίκος Μπάρτζης. Τελικά, από τον Άγιο Δομίνικοαποχώρησε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Νωρίτερα, ωστόσο, μετά το προβάδισμα που είχε η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα και για το γεγονός ότι βρισκόταν αρκετά μπροστά, η Μπλε ομάδα και συγκεκριμένα ο Σάκης Κατσούλης κι ο Αλέξης Παππάς λίγο πριν να λήξει ο αγώνας ζήτησαν από τον Πάνο Καλίδη να μην αγωνιστεί, αφού ο ίδιος τους είχε πει νωρίτερα ότι πονά το γόνατό του.

Αυτό ενόχλησε την Κόκκινη ομάδα και προκάλεσε την οργή του Γιώργου Κοψιδά. Όλο αυτό το άσχημο σκηνικό, όμως, φαίνεται να προβλημάτισε και να στενοχώρησε τον Πάνο Καλίδη.

«Έχω μάθει ότι ο Πάνος Καλίδης έχει ζητήσει τέσσερις φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει. Με μια μικρή επιφύλαξη αποχώρησε οικειοθελώς. Υπάρχει πιθανότητα αύριο να μην είναι», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ανέφερε: «Απ’ ότι έμαθα πιστεύει ότι δεν το κάνει καλό στο προφίλ του να παραμένει στο παιχνίδι».

https://streamable.com/qlc84a