Survivor: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μπάρτζης – Αποχωρεί κι εκείνος από το ριάλιτι;
Reality TV

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μπάρτζης – Αποχωρεί κι εκείνος από το ριάλιτι;

Survivor: Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μπάρτζης – Αποχωρεί κι εκείνος από το ριάλιτι;

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και όσα είπε ο Γιώργος Λιανός

Ντόμινο εξελίξεων φαίνεται πως φέρνει στο Survivor η οικειοθελής αποχώρηση του James Καφετζή. Ο δημοφιλής παίκτης της μπλε ομάδας αποφάσισε να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης και να επιστρέψει στην Ελλάδα και το νησί του στη Ρόδο, σοκάροντας τους συμπαίκτες του και συγκινώντας τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη.

Η αποχώρησή του, όμως, έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά,  με βασικότερο όλων αν θα τον ακολουθήσει και ο Νίκος σε αυτήν την απόφαση. Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε» προς το παρόν ο Νίκος Μπάρτζης δεν έχει αποχωρήσει από το Survivor και βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας του προβλήματος στο γόνατό του.

«Ο Νίκος αυτήν τη στιγμή που μιλάμε είναι στο νοσοκομείο. Επειδή είχε το ατύχημα στο ένα πόδι του προσπαθούσε να βγάλει τους αγώνες με το άλλο με αποτέλεσμα να πάθει ζημιά και στο άλλο πόδι. Υπάρχει μια φημολογία ότι δεν είναι και καλά ψυχολογικά. Η παραγωγή έχει πέσει πάνω του και προσπαθεί να τον κρατήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

https://streamable.com/2je9cp

Στο ίδιο μήκος κύματος και κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού που μιλώντας στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera 102,2 αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης είναι στο νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας με το γόνατό του και το αν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ή όχι θα το πουν τελικά οι γιατροί.

https://streamable.com/bs7gf6

Τέλος,  και στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 ο Βαγγέλης Περρής αποκάλυψε πως ο Νίκος Μπάρτζης πηγαίνοντας στο νοσοκομείο ενημερώθηκε πως το πρόβλημα με το γόνατό του είναι αρκετά σοβαρό και μπορεί να έχει επιπτώσεις και στη μετέπειτα ζωή του. «Ο Νίκος πηγαίνοντας στο νοσοκομείο διαπίστωσε ότι το πρόβλημα που έχει στο γόνατο είναι πολύ μεγαλύτερο. Η κατάστασή του έχει επιδεινωθεί με τη συνεχή συμμετοχή του στους αγώνες, και το πρόβλημα που έχει μπορεί να του κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να λυθεί το θέμα με το πόδι του. Αν αυτό δεν συμβεί τότε δεν θα μπορεί ούτε να σταθεί και θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει από το Survivor.

https://streamable.com/190d9m?fbclid=IwAR06SFJnzi-d1r8pPRa4cpR6YgrAKF5hZpGM3JqAsPMVSQWv7mQ5CnwtnwQ