Survivor: Συγκινεί η μητέρα του James Καφετζή – «Σε είδα να ταπεινώνεσαι και…»
Reality TV

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του James Καφετζή – «Σε είδα να ταπεινώνεσαι και…»

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του James Καφετζή – «Σε είδα να ταπεινώνεσαι και…»

Το μήνυμα μετά τα σχόλια για τη θερμή υποδοχή στη Ρόδο

Στην οικειοθελή αποχώρηση του James Καφετζή από το Survivor και στα σχόλια που ακούστηκαν μετά τη θερμή υποδοχή που δέχτηκε ο γιος της στη Ρόδο αναφέρθηκε σε ανάρτησή της στα social media η μητέρα του, Beverley Morris Καφετζή. Ο αγαπητός παίκτης της μπλε ομάδας που αν και φαβορί αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι προκάλεσε ποικίλα σχόλια καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν την υποδοχή που του ετοίμασαν οι συντοπίτες του στο νησί των Ιπποτών.

Θέλοντας να δώσει και τη δική της εκδοχή, η μητέρα του μιλά με συγκινητικά λόγια σε ανάρτησή της στα social media, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Παιδί μου, James. Δεν έχω προλάβει ακόμη να σου μιλήσω ουσιαστικά. Όχι, παιδί μου σίγουρα δεν είσαι ήρωας, όπως εσφαλμένα ακούστηκε. Ούτε αναζητούσα σε εσένα ηρωισμούς. Είσαι όμως, το παιδί μου, των 24 χρόνων που ανέθρεψα με αγάπη κι αυτό με κάνει πολύ υπερήφανη. Μπήκες σε ένα παιχνίδι αγωνισμάτων και έπαιξες τίμια, ως όφειλες. Σε είδα να ταπεινώνεσαι και να αντέχεις το βάρος των δυσκολιών και καμάρωνα που το παιδί μου μπορεί να διαχειρίζεται αυτές τις δοκιμασίες. χαίρομαι που κατάλαβες πως ό,τι αξίζει είναι ανεκτίμητο, το κουβαλάς στην καρδιά σου και είναι οι φίλοι σου.

Είναι ο Νίκος, ο γνήσιος και αυθεντικός αγρότης που ξέρει πως με την αγάπη καλλιεργούνται τα πιο σπάνια λουλούδια. Είναι και η γλυκιά και καλόψυχη Άννα Μαρία που στέκεται δίπλα σου από την πρώτη στιγμή.

Υ.Γ.: Ευχαριστώ όλους εσάς που στηρίξατε το παιδί μου. Εύχομαι ολόψυχα σε όλες και όλους σας να κερδίζετε σε όλους τους καθημερινούς στίβους της ζωής σας και να ευτυχείτε από αγάπη».

https://streamable.com/991db7